Op de screens zelf is niks aan te merken alleen de afleveringen tijd klopt niet twee keer bestelling gedaan en allebei de keren klopt het niet je kan beter te ruim inschatten als dat ze die tijd niet af zijn dat is mijn persoonlijke oordeel.
Beste Adrie, Bedankt voor de review. Hier heb je helemaal gelijk in. We zijn overvallen door de drukte. We werken hieraan om dit in de toekomst beter te communiceren. Excuses voor de vertraging en veel plezier van de screens! Mvg, Sun Eclipse
Makkelijk aan te brengen. Helaas later geleverd, dan werd gesteld in de bestelmail. Wel keurig op hoogte gehouden hierover.
Dat scheelt een hele hoop hitte in huis, en ondanks de meest 'gesloten' versie toch nog steeds goed doorheen te kijken overdag. Het aanbrengen van de 3 screens was een peulenschil. We gaan voor de voorzijde zeker op kort termijn nog 4 screens bijbestellen.
Wij hebben gekozen voor binnen screens kleur White Maximaal Sunblock voor onze slaapkamers op de zuidkant. Je kan er zelfs nog wel aardig doorheen naar buiten kijken . ( hebben ook wel donkere overgordijnen om de kamer donker te hebben ) Wij vonden dit makkelijker om op te hangen . Geen gedoe met ladders. Je moet dit wel aangeven op de site of je kiest voor binnen of buiten montage. Wij gaan zeker volgend jaar screens bestellen voor de huiskamer ( eerst kozijnen vernieuwen) Maar dan kiezen we voor Maximaal Zicht voor de binnenkant. Ja conclusie : Wij zijn er blij mee !!!!! En de prijs valt mee !!
Erfüllt voll und ganz seinen Zweck
In een kamer op verdieping met een groot ramenstelsel op het zuiden hangen zwarte verduisterende gordijnen. Als de zon daarop schijnt worden ze erg warm, dus ook de kamer. Als je ze open laat schijnt de zon onverbiddelijk naar binnen. Nu zijn alle pamen voorzien van een zonwering en is het koel in de kamer ,terwijl hij toch licht is.
Gemakkelijk aan re brengen en houd de warmte heel goed tegen!
Einfache Bestellung, leider langsame Lieferung (durch PostNL), einfache Montage, gute Sonnenundurchlaessigkeit
De doorzichtigheid van de screens valt heel erg tegen. Ze zitten nog op het raam om de temperatuur in de kamer te testen, maar ze zullen er niet lang meer op zitten. Het is jammergenoeg ook niet mogelijk ze terug te sturen.
Beste Hans, Bedankt voor de review. Voor de ruimtes waarin zicht naar buiten prettig is, hebben we “Optimaal zicht” in ons assortiment. Deze screens hebben zeer goede hitte werende eigenschappen met optimaal zicht naar buiten. Vaak gekozen in ruimtes waar natuurlijk daglicht prettig is, zoals woonkamers en keukens. Een lamp aan is bij daglicht niet nodig. We zien dat je voor "Maximaal sunblock" hebt gekozen, we nemen even contact met je op hoe we dit kunnen oplossen. Mvg, Sun Eclipse
Last het licht nog door en houdt de warmte van de felle zon ☀️☀️ tegen
Mijn dochter kan weer heerlijk koel slapen.
Werkt goed tegen de warmte.goede duidelijke montage handleiding
Het is een prima screen ben er erg blij mee. Tip misschien kunnen de hoeken verstevigd worden omdat deze door wind en regen een beetje krullen.
Na enige tijd wachten wegens grote drukte, eindelijk ontvangen. Is maar voor een relatief klein raam,waar in dit seizoen volop de zon staat. Was voor mij in die periode onmogelijk om op die plek in de keuken te werken. Nu probleem opgelost en nog goed zicht naar buiten. We zijn al wat oudere mensen en de montage was erg makkelijk. Wij zijn uiterst tevreden.
Mooie schermen en duidelijk koeler in de kamers waar de schermen hangen. Alleen trekken de schermen wel een beetje krom aan de randjes. Maar ook goede service. Toen een dopje onverklaarbaar verdween kreeg ik meteen een paar nieuwe.
Tot nu toe werken de screens goed. Moet nog wel een keer een storm of slagregens meemaken. Maar so far, so good.
Dit jaar hebben we aan de zijkant van het huis screens laten maken. Op die plek schijnt de zon vanaf 12.00 uur s’ middags tot s’avonds laat naar binnen. De felheid van de zon is weg. Heel fijn. Gordijnen hoeven hierdoor niet dicht. De temperatuur is zekers gedaald. Het hele warme is eraf. Doordat de temperatuur minder is kunnen we ook beter slapen. Zekers een aanrader als de zon fel je huis in schijnt. Wij hebben wel gekozen voor totale sunblock, wit.
Advertentie gezien van Sun Eclipse, waren eerst sceptisch maar nu absoluut geen spijt dat we dit product gekocht hebben... Houd de zon mooi buiten en het is heerlijk koel in huis. Mooi meegenomen is dat we gewoon nog naar buiten kunnen kijken.
Het is even goed kijken hoe je moet ophangen maar als ze hangen dan is het heerlijk. Het houd de warmte goed tegen en toch kun je redelijk naar buiten kijken. Ik ben er heel blij mee want ik heb de hele dag de zon op mijn raam.
De montage is heel makkelijk en ik had mijn bedenkingen over hoe stevig ze zouden blijven zitten, maar dat gaat helemaal prima. En ze houden goed de zon tegen, de meeste warmte blijft buiten. Wij hebben ze op het dakraam gemonteerd.
Ik heb de zonwering besteld voor het raam in de badkamer, prima product doet wat het moet doen. Ben er erg blij mee.
In onze stacaravan kan het bloedje heet zijn. Gegoogled en op SunEclipse terecht gekomen. Keurig op tijd geleverd en de temperatuur in de caravan is spectaculair gedaald! We hebben zowel de maximaal sunblock (voor slaapkamer) als optimaal zicht (woongedeelte) Het monteren was een eitje en we genieten er nu met die hete dagen volop van!
Heerlijk minder zon in huis