No nonsense levering van bestelde spullen

Precies waar ik naar op zoek was: spullen om mijn project mee te maken, snel en probleemloos geleverd.

Tot nu toe matig

Levering ging snel. Het product slecht verpakt in een te grote doos. Geen aansluitschema. Ik kan geen Chinees lezen op print. Ik heb klantenservice bericht . Vraag me nog eens na hulp klantenservice.

Alles perfect verlopen.

Helemaal goed

snelle bezorging

Snelle levering en niet duur

Goede service en snelle bezorging

Goede service en snelle bezorging

Snelle levering, prima product

Product snel geleverd, duidelijke website.

Super bedrijf

Snelle levering. Goed assortiment. Prima service bij vragen of problemen

Zeer goed geholpen

Ik wist niet precies welk componentje moest hebben en heb MartoParts opgebeld. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en met mijn gebrekkig componenten-kennis zijn we er uitgekomen. Ik had de bestelling zeer snel in huis en was perfect ingepakt in o.a. bubbelplastic. Een zeer goede aanrader!

Snelle levering en een mooie prijs

Mooie site met goede producten en heb hier snel gevonden wat ik nodig had. Snel geleverd tegen een mooie prijs.

Snel en efficient

Paar simpele Elco's besteld om CV te repareren (voedingsprint). Moeders en de kids willen het wel snel want dat koud douchen is ook niet alles. Volgende dag met de post in huis en de CV draait weer prima. €5 euro incl brievebuspakje en wat handigheid bespaard weer monteur, voorrijdkosten en waarschijnlijk nieuwe printplaat: 400-500 euro......

Supersnel

Supersnelle levering van precies wat ik dringend nodig had, what more can I say ;)

Kwaliteit service en goede redelijke prijzen

Snel antwoord op mijn vraag, goede ondersteuning en qua prijs is het ook redelijk goed.

Altijd top en vlot

Bestellingen bij Martoparts worden altijd zorgvuldig en netjes afgehandeld. Waarvoor dank!

Uitstekend!!

Goed.

Prima webwinkel

Snelle levering. Ik heb PETG filament gekocht en na het bepalen van de juiste extruder en bed temparatuur plakt het plastic op het bed en zijn de resultaten goed.

Snel en de verzendkosten waren laag

Duidelijke omschrijving, goedkope onderdelen, snelle verzending en lage verzendkosten.

Snel en duurzaam verpakt

Geen vijf sterren omdat er een minimum bestelbedrag is.

Super service

Snelle levering en goede service. Mijn pakket was kwijtgeraakt door PostNL. Via de chat contact gehad met de klantenservice van OpenCircuit en het was binnen een paar minuten opgelost. Erg blij dat er niet een of ander chatbot aan te pas kwam. Maak je niet vaak meer mee bij webwinkels. Erg tevreden dus over OpenCircuit en zal er zeker vaker spullen gaan bestellen.

Goede producten en snel in huis. bedankt.

Snelle service en zeer netjes ingepakt. Gewoon goed

perfect

perfect

Snel verstuurd. Goede kwaliteit

Snel verstuurd. Goede kwaliteit

Snelle en juiste levering

Zeer vlotte levering

Simpel & zoals het hoort...bestellen & volgende dag in huis!

Simpel & zoals het hoort...bestellen & volgende dag in huis!

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.