Très bien

Produit introuvable en France (TTGO Display / TTGO Wtach) commandé chez OpenCircuit, reçu en 5 jours, conforme à ce qui est commandé. Tracking de l'envoi. Prix corrects. Premier achat concluant chez Open Circuit.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Bestelling en betaling waren eenvoudig in te voeren, snel verzonden en ZEER GOED verpakt. De goederen waren van goede kwaliteit, gewoon een aanrader!

Goede service!

Ondanks mijn kleine order een snelle levering!

Snelle levering.

Namiddag besteld, de volgendag ontvangen.

Mooie elekronica spullen snel in huis voor een mooie prijs

Zie hierboven.

Gewoon goed!

Keurig.

Uitstekend, snelle levering en alles dik in orde

Snelle levering, goede componenten, snelle reactie op een vraag.

Heel snel geleverd

Was goed verpakt en had het pakketje de volgende dag al in mijn brievenbus. Ook vond ik de aanbieding leuk. Heb er toen meteen 12 van gekocht.

RVS boutjes verkopen

RVS boutjes gekocht Maar RVS kan niet magnetisch zijn En dat zijn deze boutjes wel Dus heb zeker mijn twijfels Zitten nog op een boot ook , dus ben benieuwd

Zeer eenvoudig bestellen, betalen en ontvangen.

Zeer positief.

dik in orde

heel vlot , in 1 dag geleverd

Opencircuit is uitstekend

Redelijke prijs, zeer snelle levering en vriendelijke mensen. Ze hebben snel en adequaat geholpen toe ik het artikel niet direct werkend kreeg.

Fijne ontdekking

Goede product omschrijving

Fijne website, snelle levering en goede service.

Deze keer weer een snelle levering en ik blijf hier komen. Als er iets niet helemaal goed gaat kom je er pas echt achter wat de service is die geleverd wordt en die is hier prima....Ooit twee setjes 433mhz-RF-zender-plus-ontvanger ontvangen waar na wat stuntelen op de zenders een verkeerd kristal bleek te zitten. Het was maar 2 x € 1,60 en het ging me dus niet om de kosten maar ik wilde wel graag werkende modules. Na foto's en specs gestuurd te hebben heb ik netjes een waardebon gekregen voor het aankoopbedrag en bij de volgende bestelling waren ze wel oke en zat er een leuk visitekaartje met een aardigheidje bij.

Snelle levering onderdelen, goed verpakt door de brievenbus,

top

Snel geleverd, scherpe prijzen.

Service tot in het kleinste detail!

Vanaf het moment van bestellen tot aan het uitpakken van het pakket staat alles in het teken van aandacht en servicegerichtheid bij Martoparts. Alle bestelde componenten worden zorgvuldig verpakt en gelabeld om daarna keurig en veilig verpakt onderweg te gaan naar de klant. Zelfs de beletterde tape om het pakket dicht te plakken is zodanig uitgelijnd aangebracht dat de tekst goed te lezen is. Het lijkt wel een cadeautje ;-) Als waardering voor mijn zoveelste bestelling ontving ik bij mijn laatste bestelling een kwalitatief relatiegeschenk, namelijk een aluminium balpen met extra stylus soft-touch functie. Goede keuze! Wanneer er een artikel niet op voorraad blijkt te zijn, wordt deze zelfs gratis nagestuurd. Kortom, zeer tevreden!

Rapide et efficace

Commandé à midi sans problème, arrivé le lendemain fin de matinée. Le produit est conforme à la description.

Snelle levering, scherpe prijs, ruim assortiment.

Eerlijke prijzen en niet zoals bijv. 123-3d die groot op hun website LAASTE PRIJS GARANTIE roepen maar het simpelweg niet waar kunnen maken omdat ze met slinkse trucjes onder die belofte uit kunnen komen.

Koop het bij de servicegerichte en klantvriendelijke electronicawinkel, ipv de grote amazon.com e.d !

Correct en supersnel geleverd.

's Middags bestel, volgende morgen geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles was inderdaad snel geleverd en met hetgeen waar er een aantal problemen mee waren was ik binnen 2 uur mee geholpen. Erg goede service!

Snel, én klantvriendelijk

Mijn bestelling na twee dagen al thuis geleverd. Een item functioneerde niet goed: via website aangegeven, en direct geld terug. Kijk, dat is service :D !

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.