Voldoet aan de verwachting

Zekeringen besteld op donderdag, vrijdag verzonden door Martoparts en zaterdag bij mij in de bus, wat kan ik hier nog meer over zeggen?

Ok

Fast shipping, item as described.

Direct geholpen en goede informatie

Geeft goede uitleg en hulp.

Alleen maar lof :)

Zeer snelle service

tevreden klant. Supersnelle service.

Scherpe prijs, goede communicatie, nette verpakking en snelle levering

Scherpe prijs, goede communicatie, nette verpakking en snelle levering

goede voorraad en snelle levering

Alles compleet en volgens afspraak geleverd.

Alles compleet en volgens afspraak geleverd.

snel en efficient!

Ben blij met de snelle en effici�nte levering.

Snel, degelijk, correcte prijs

Al een hele poos koop ik bij OC en nog nooit in de zak gezet

Goed en snel

Goede en juiste levering

Fast delivery

The delivery was fast and I am happy with the products

Snelle levering!

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt verzonden. Bedankt

Snelle service Goede kwaliteit

Snelle en vriendelijke service voor een gowde prija

Prima.ervaring, als ik iets nodig heb, is dezelfde een dag geregeld ! Daarnaast heeft men een uitgebreid assortiment.

Een top webshop

Sturen altijd prima verpakt, kosten zijn goed, versturen snel en komt snel aan. Echt een topper van een webshop. 10/10 would buy again.

Snelle en correcte levering

Snelle, correcte levering van de bestelde artikelen. De stickertjes die aan de weerstanden waren bevestigd om aan te geven welke weerstand het betrof waren echter wel omgewisseld.

Ruim aanbod, veel verpakking

Snelle levering. Ruim aanbod. Relatief grote doos voor heel kleine electronica (had makkelijk verzonden kunnen worden als brievenbuspakje). Verzendkosten viel een paar euro hoger uit dan bij winkelwagen was aangegeven.

Service is uitstekend!

Snelle afhandeling van de bestellingen. Arduino had problemen met het uploaden van een sketch en wilde ook niet op een externe adapter werken. Binnen 1 dag antwoord en er werd zonder problemen een nieuwe opgestuurd.

Zeer goede en snelle service

Bestelling was snel klaar en netjes verpakt, ook vragen werden snel beantwoord

very good

precise, on time

Fantastische service

De service is echt heel goed. Ik heb mijn onderdelen besteld en de volgende dag waren ze al in huis. Gewoonweg fantastisch.

Prima bedrijf en goede prijzen.

Voor het eerst hier wat gekocht en dat is zeer goed bevallen. De prijs was heel aantrekkelijk, en de bezorging bijzonder snel.

goede service vriendelijk aan de telefoon en snelle verzending

Bestelling binnen 2 werk dagen in huis !! prima en beschermd verpakt

Vandaag besteld overmorgen is huis. Service zoals het hoort

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.