Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Will be ordering again when things come back into stock.
27 November 2024
Paul
Vienna
zoals elke keer prima service.
26 November 2024
Thomas
Leuven
Toppers
21 November 2024
Robert
Enkhuizen
Half 12 besteld, volgende dag in huis!
21 November 2024
Lucas
Nes
Zer snelle levering, binnen 1 dag had ik mijn bestelling in huis.
17 November 2024
Fred
Helmond
Snel en correct
14 November 2024
Eddy
Erps-Kwerps
premier commande et je suis tres content livreson rapide
27 October 2024
Maryvonne
belgique mons
Prima spullen
27 October 2024
E.
Woerden
Heel veel van DFRobot te verkrijgen aan goeie prijs, gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd.
24 October 2024
Philippe
Ieper
Binnen het ruimte assortiment gemakkelijk gevonden wat ik zocht. Items werden netjes verpakt en snel geleverd.
23 October 2024
Björn
Zingem
I prodotti ricevuti sono ottimi purtroppo io avevo ordinato un altro tipo comunque la valutazione è ottima.
22 October 2024
Sergio
Terranuova Bracciolini
Om 23.30u verschillende producten besteld en de volgende dag alles geleverd. Perfect!
19 October 2024
Niels
Roosendaal
Zeer snel geleverd
17 October 2024
Rene
IJsselstein
Ho trovato quanto cercavo; consegna in tempi rapidi; nessun problema
17 October 2024
hurtig ekspedition
11 October 2024
Flemming
Roskilde
Was opzoek naar een ADS module en vond hem hier beschikbaar en zeer scherp geprijsd. Ook nog eens een snelle levering.
10 October 2024
Jo
Antwerpen
Zeer tevreden en snelle levering.
7 October 2024
O.
Hoevelaken
Goed product super snel geleverd
6 October 2024
Gerards
Voerendaal
Mijn bestelling werd netje en snel afgehandeld.
29 September 2024
Henk
Arnhem
commande et livraison impeccable
22 September 2024
christian lombard
POLMINHAC
Heel goede en correcte info in verband met de voorradigheid. Kunnen pre-orderen en dan correct geleverd. Enkel vervelend dat je niet op factuur/overschrijving kan kopen. Ik moet nu alles voorschieten voor school. Ik heb geen bankkaart om te kopen.
20 September 2024
Annelies
Ingelmunster
Scholen en grote bedrijven welke met aparte inkoop en factuur systemen werken kunnen bij ons juist heel eenvoudig bestellen op rekening. Dit kan je hier terug vinden:
Alles wat je hoeft te doen is ons een mailtje te sturen, het is handig wanneer je al een klant account hebt aangemaakt.
[email protected]
product stemt overeen met beschrijving. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Echter één punt van kritiek: zeer lange levertijd nl. besteld 12/07, geleverd 19/09 !!!
20 September 2024
Luc
Lummen
Bedankt voor je beoordeling en voor het delen van je ervaring. Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en dat het product voldoet aan de beschrijving. We begrijpen je punt over de langere levertijd en waarderen je geduld.
Wanneer een product niet op voorraad is, tonen we op de productpagina doorgaans een lijst met alternatieve producten die wel direct beschikbaar zijn. Snelle levering is voor ons een prioriteit, en we werken er continu aan om de levertijden te optimaliseren. We zullen je feedback meenemen om onze service te verbeteren en hopen je in de toekomst sneller van dienst te kunnen zijn.
gewoon goed
10 September 2024
Leo
Vlaardingen
Het product is zoals omschreven. Voldoet aan alle verwachtingen. Ook was het binnen 2 dagen geleverd. En voor een super prijs. Top!
25 August 2024
Dennis
Ysselsteyn (LB)
Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.
Keemia tn 4
10616 Tallinn