Levering compleet en op tijd

Ik had wat losse componenten nodig om verder te experimenteren met de Arduino. In het weekend besteld, dindag alles in de brievenbus. Die avond mijn eerste eigen Arduino shield gebouwd.

Alles netjes op tijd geleverd!

Compleet en netjes op tijd. Ook goed navolgbaar door de updatemailtjes die je krijgt.

Ze hebben mij goed geholpen met het uitzoeken wat ik nodig had en dat over de chat. Levering was ook erg snel. Zeer tevreden.

vlotte dienstverlening en levering; Thx

vlotte dienstverlening en levering; Thx

heel erg goed

snel en goed geleverd

Zeer vlugge levering,correct materiaal

levering altijd vlug uitgevoerd

Snelle verzending

Supersnelle verzending, niets op aan te merken. Helaas bestelde ik met specifieke redenen een "JSN-SR04T" module, maar ontving een "AJ-SR04M". Het ding zal zijn werk wel doen, maar als ik een product bestel dat wordt aangeboden, in tekst en afbeelding, als een JSN-SR04T dan verwacht ik geen product te ontvangen dat ik voor een fractie van de prijs op de welbekende chinese markt kon bestellen. Desalniettemin kan ik deze webshop aanbevelen, maar krijgt het van mij op basis van bovenstaande geen 5 sterren.

vlugge service

alles correct verlopen en perfecte producten

Super snelle levering!

Prima product en snelle levering.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering

Prima en snel geleverd

Prima website en aantrekkelijke prijzen. Ook zijn de spullen snel geleverd. Na een fout te hebben gemaakt bij de betaling werd er snel gereageerd op mijn email zodat ik de spullen nog op tijd in huis had.

Snelle levering goede prijzen

Snel

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

gisteren besteld, vandaag geleverd !

overzichtelijke webwinkel, snel gevonden wat ik nodig had, en al even snel geleverd, Top !

Top, grandioos en netjes verzorgd dus ook een goede service.

Zie hier boven

snelle verzending en super service

ik bestel al jaren bij deze winkel. altijd snelle verzending en goede service gehad. Ik blijf bij hun bestellen.

Aanrader

Snelle levering. Lage prijzen. Top!

Snel

De volgende dag al in huis

goede service

duidelijk om te bestellen, vlugge service

Hele goede service en netjes verpakt bezorgd

Ik heb een hele goed ervaring met martoparts. Ze hebben een goed service en verpakken de producten netjes

Snelle verzending van ruim assortiment met voorbeeldcode

Niets slechts over te zeggen. Goed overzicht van de onderdeelspecificaties, en een goede prijs voor ieder onderdeel.

Assortiment uitgebreid en betaalbare prijzen

Snelle levering en mogelijkheid om af te halen De webshop voor zakelijk en particuliere klanten is overzichtelijk ingedeeld

redelijk snel binnengekomen omdat ik nog maar 1x besteld heb verder kan ik verder geen uitspraak doen

Super snel en prima levering

Super snelle levering goed verpakt en voor een leuke prijs. Ga zeker vaker onderdelen bestellen hier.

Snelle levering, goed materiaal.

Service zoals het hoort.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.