Absoluut de snelste

Voor Arduino en electronica gerelateerde dingen in NL kun je prima hier zijn. Goede service en snelle levering.

Ik ben altijd heel tevreden over opencircuit

Ik ben altijd heel tevreden over opencircuit. lekker doorgaan zo.

Geheel tevreden

De TTGO T-Watch voeldoet aan mijn verwachting. Opencircuit is een prima webshop voor mijn hobby. Snelle levering voor een goede prijs.

Nee goed

Ik heb mijn zending nog niet ontvangen

zeer snelle service!!!

Zaken volgende dag ontvangen ondanks Corona!

Precies zoals verwacht!

Alles is op tijd binnengekomen zoals aangegeven, de omschrijving was perfect, alles kwam exact zoals aangegeven binnen. Goed verpakt (dus goed beschermd tegen schade).

Leuke elektronica voor een scherpe prijs

De artikelen die ze in het assortiment hebben zijn scherp geprijsd. Assortiment zou wat groter mogen zijn. Evenals de beschrijving van de produkten.

Vrijwel alles perfect gegaan

Tsjah, wat zal ik zeggen. Van begin tot eind van één bestelling is het keurig gegaan. Voor 23:59 besteld is volgende dag binnen. dat klopt! Ondanks dat de vervoerder het zeer druk heeft deze periode. Het enige miniscule puntje dat ik kan bedenken is dat de printplaat in een doosje kom wat door de brievenbus past, dat is mooi maar het is toch even schrikken als ie dan 1 meter 20 naar beneden valt. Misschien zou deze iets meer verpakt kunnen worden met bubbeltjes o.i.d.

Snelle levering en overzichtelijke website

Mijn producten waren snel geleverd ondanks de hevige sneeuwval. Ik kon ook snel vinden wat ik nodig had op de website.

Super snel en correct

Klein onderdeel besteld. Binnen 24 uur in huis. Mooi verpakt in stevig brievenbus doosje. In 1 woord : top!

Snelle levering uit voorraad, contact verloopt ook soepel en snel.

Gewoon goed

Bestelling snel en goed . Goed verpakt geleverd .

Probleeemloos

Bestel hier wel eens vaker. Toen er iets is mis was met het programmeren werd ik zelfs opgebeld voor assistentie. Snelle levering en lage verzendkosten.

snelle levering. Verzendkosten te hoog voor briefpakje.

snelle levering. Verzendkosten te hoog voor briefpakje.

snelle afhandeling en vriendelijk personeel

snelle afhandeling en vriendelijk personeel

Sterren zeggen genoeg

Zoals gezegd kijk naar de “sterren”

klasse ga zo door

xxxxxxx

Heb hier verder niets op aan te merken, goede webshop.

Wie zoekt zal vinden, zo ben ik hier ook terecht gekomen, en ik moet zeggen dat wat ik besteld heb, in een nette en verzorgde staat zijn ontvangen, een grote pluim hiervoor!

snelle levering en goed verpakt

Binnen 24 uur geleverd. Alle componenten waren met de juiste verpakkingen verstuurd

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Prima producten geleverd maar .....

... het duurde ruim veertien dagen voordat de bestelling werd geleverd. Wellicht is dat incidenteel. Voor mij was het geen probleem omdat ik er niet op zat te wachten. Maar wees reëel over de levertijd en zet dat op je site. Niet zeggen dat je binnen 24 uur levert. Verder geen probleem de factuur was helder en de producten goed.

Prima, snelle levering

Goed, voor de doelgroep passend assortiment tegen een scherpe prijs.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.