Snelle levering en goed verpakt !

Goede service !

Snelle service, bestellingen altijd compleet en netjes gesorteerd!

Overzichtelijke webshop, zou nóg uitgebreider kunnen qua transistors/ic's.

Snelle afhandeling van bestelling en de volgende dag al in huis. Geweldig goede service.

Snel en goed verpakte levering

Eerste keer dat ik bestel, prima informatie op de site bij de producten. Ga zeker nog meer bestellen, indien nodig op deze site

Best

Ik zet het op 3 sterren, omdat ik pas 1 keer bij jullie heb gekocht. Via internet had ik een pwm kaarjte gekocht waar common anode ledjes voor nodig waren. Na een zoek opdracht heb ik juist die en ook heldere kop i.p.v. difuus bij jullie gevonden. Dus goede trefwoorden gebruikt, klein pakketje zodat die door de brievenbus past. Voor latere opdrachten heb ik al gezien dat jullie digispark goedkoper aanbieden dan een ander. Dit is mijn recentie, ik kom zeker weer eens langs. D.

Goede ervaringen met opencircuit

Meermaal iets besteld, altijd netjes en op tijd geleverd

Good product

A bit unclear about the shipment previously. But the end result good. Nice buying experience.

Onberispelijk

Vlotte levering in een doos die makkelijk in de bus past. Heel handig wanneer de je de koerier net hebt gemist.

Duidelijke site, snelle service, goede kwaliteit

Snel geleverd en kwaliteit is in orde

Snel geleverd en kwaliteit is in orde

Fantastische webshop

Na al best vaak besteld te hebben bij Martoparts vond ik het eens tijd om een review achter te laten. Ze hebben veel electronica, leveren snel en houden je via mail netjes van alles op de hoogte. Ze versturen snel en je krijgt dan ook een track en trace code, ook al gaat het door de brievenbus. Ik heb nog nooit iets negatiefs meegemaakt met Martoparts. Ga zo door!

Perfecte service

Mijn ervaring was super . Klantvriendelijk Omruilen van product geen probleem.

Mijn ervaaring met opencircuit is heel goed

Als ik iets bestel komt het altijd goed aan.

Sorry, niet verplicht item, maar gewoon goed, en duidelijke site

Mooie producten ; snelle levering.

Mooie producten ; snelle levering.

Goede service, zeer snelle levering.

Enige tijd geleden een melding aangezet voor een uitverkocht product. Toen dat weer leverbaar was heb ik daarover een e-mail gekregen. Het product heb ik in de avond besteld, de volgende middag was het al in huis. Zeer goede service, erg snelle levering.

Groot aanbod, snelle/goede service, snelle levering... scherpe prijzen. Wat wilt een mens nog meer?

Onze scholengroep is al enkele jaren klant bij jullie. We zijn op alle gebied tevreden. Jullie sterke punten: - Groot aanbod tegen scherpe prijzen. - Snelle/goede service - Snelle levering. Wat wilt een mens nog meer?

Ondanks de huidige omstandigheden (corona) was er een zeer snelle levering

Mijn eerste en gelijk laatste bestelling bij deze partij

Ik bestel op vrijdag voor 23:59 een p1 uitlees kabel. De belofte voor 23:59 bestellen volgende dag in huis hebben ze niet waargemaakt. Op zich is dat nog niet zo erg, maar ik heb we extra betaald voor een pakket zodat ik hem de volgende dag in huis zou hebben. Uiteindelijk kreeg ik een brievenbuspakket. Als klap op de vuurpijl kreeg ik een niet werkende p1 kabel. Na controle bleek tx/rx omgewisseld te zijn in de kabel. Dit heb ik zelf kunnen oplossen maar is natuurlijk niet wat je verwacht.

Makkelijk en snel

Goede website, uitgebreid assortiment, makkelijk bestelproces en snelle levering

Snel betrouwbaar goedkoop

Een dag later was het pakketje er. Ik had het om 23:30 besteld. Top!

super snel geleverd!

simpel en snel

Leuk en snel

Leuk om zo dingen te kunnen hobbyen En erg rap ontvangen

Snel en correct

What you see is what you get, duidelijke uitleg en supersnelle levering.

Prima assortiment, website mag wel iets frisser

Alles wat ik nodig had kon ik vinden, de afhandeling en levering ging helemaal goed. Het werkt allemaal dus prima, maar de website mag wel wat frisser vormgegeven worden en ook zoekfuncties en de categorisering mag wel wat duidelijker. Ik denk ook dat dat essentieel is voor Opencircuit om aantrekkelijk te blijven voor een breed publiek.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.