Perfect!!

Product zoals omschreven en zeer snelle levering

Gewoon goed

De claim van voor middernacht besteld morgen in huis werd niet helemaal waargemaakt, maar desondanks toch een snelle verzending!

Goed verpakt, en supersnel, volgens mij gaan ze niet eens slapen daar ;)

s'Avonds laat, net voor 24 uur, besteld en toch nog de volgende dag geleverd. Ook gaaf dat ze blijkbaar initiatieven van hobbiisten uitwerken en als kit verkopen.

Produkten zijn goed verpakt bezorgd. Ben zeer tevreden

De site is overzichtelijk, zodat je de juiste producten kunt selecteren

Een leuke winkel dichtbij die geen onzin verkoopt maar meedenkt en snel levert.

Dadelijk nog maar even een blokje om, want ze zijn nog open.

Correct en degelijk materiaal, vlot bereikbaar

Correct en degelijk materiaal, vlot bereikbaar. Grotere bestellingen laten soms wat op zich wachten.

Snel, netjes en goed beschermd.

Snel, netjes en goed beschermd.

snelle levering , gunstige prijs, kwaliteit

goede levering/ product

All good

I came, I saw, I purchased.

perfect

Delivered as one can expect

Snel en goedkoop

Makkelijke manier om onderdelen te krijgen. Vlotte afhandeling. Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van het versturen pakket.

perfect...

perfect...

Correcte en snelle levering!

Dit was mijn eerste aankoop bij "opencircuit" en dit was een positieve ervaring !

Snel levering

Product as beschreven

Zeer snelle en correcte levering

super

alles goed verpakt en bedankt voor de snelle levering .

Snelle correcte bezorging

Snelle correcte bezorging

Altijd perfect en zeer snel geleverd

Alle leveringen waren in orde en snel geleverd

Uitmuntend

Snelle service, correcte afhandeling, goed bereikbaar bij problemen.

zeer goed

alles top in orde, snelle levering.

Prima webwinkel, snelle en goede levering van producten

OpenCircuit heeft veel elektronica onderdelen op voorraad en kunnen snel leveren. Bestellingen komen bijna altijd de volgende dag binnen. Producten zijn goed beschreven en altijd netjes verpakt en in de juiste dozen. Kortom een zeker aanbeveling waard en een van mijn "goto" webshops voor onderdelen.

Snelle service, duidelijke website

Het bestel en zoekproces was in enkele seconden al klaar, de levering was gelijk de volgende dag. Het product werd stevig verpakt de volgende dag geleverd. Prima service, eerlijk bedrijf.

Betrouwbaar en snel

Fijne leverancier, snel, goed geinformeerd. Ben er blij mee.

Helemaal top!!

Bij het zoeken naar elektronica componenten via Google ben ik bij Martoparts terecht gekomen. Een groot aanbod aan artikelen en voor goede prijzen. Bestellen ging gemakkelijk. Na het plaatsen van de bestelling enkele mails gehad aangaande de status van de bestelling, helemaal top. Bestelling werd volgende dag, zoals ook beloofd geleverd. Ik ben tevreden met mijn aankoop, ik kom zeker bij hen terug.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.