Ik kende deze site niet, maar na Google op "PC817 Optocoupler" kwam ik hier terecht. De site is goed, mede omdat je meteen ziet wat er wel in voorraad is zodat ik de voorraad alvast kan bestellen en de rest komt later. De bestelling en levering was perfect. Goed ingepakt en de prijs is ook goed. Misschien leuk als het assortiment wordt uitgebreid met componenten voor het bouwen van flight simulator.

Genoeg keus en prijs kwaliteit verhouding

Keus genoeg en snelle levering, ook prijs kwaliteit is zeker wel in orde

altijd snelle levering

Mensen van Opencircuit leveren snel en de spullen zijn van goede kwali

Super snelle levering!

Vrijdag besteld en een dag later geleverd, Ruim assortiment. Zeer lage bezorgkosten.

Overzichtelijke site met veel aanbod

Snelle levering.

Topwinkel

Zeer snelle levering en vriendelijke medewerkers

Snel en degelijk

Snelle levering. Aantallen beschikbaar op site kloppen

Goede en snelle service !

Goede info via chat en snelle services!

Goede en snelle levering van de bestelling

smiddags besteld de volgende dag geleverd.

Top, super snelle levering en nooit klachten over de bestelde goederen

Goede webshop met goede service

Webshop met ruim assortiment en snelle levering. Ging helaas iets mis met bestelling maar dat werd snel en kosteloos opgelost.

Goed assortiment en snel uit voorraad geleverd.

Super service

Een mooie webshop met een fijne oldschool service. Afgelopen week een paar printjes besteld maar door een fout bij het postbedrijf helaas niet aangekomen. Na een paar dagen wachten toch even een mailtje naar Martoparts gestuurd om het probleem mede te delen. Er werd diezelfde dag een nieuwe bestelling klaar gemaakt en een dag later de printjes in huis. Geen gezeur en geen extra kosten. Dit noem ik nog eens een super service. Het was voor mij m'n eerste bestelling bij jullie maar het zal zeker niet de laatste zijn. Jammer dat je maar max 5 sterren kunt geven. Van mij krijgen jullie een dikke tien!!!. Groetjes en ga zo door. J arets

Betrouwbaar, levering volgens afspraak.

Tevreden.

heel tevreden

Ondanks dat het een kleine bestelling was, was de communicatie duidelijk, de levering snel en waren de producten zoals beschreven.

Duidelijke website, snel verzonden en goed verpakt.

Snelle levering, prima kwaliteit

Heldere site, eenvoudig bestelproces. Netjes verpakt, snel als brievenbuspakketje geleverd. Graag tot de volgende keer!

Snelle levering en kwaliteit

Leuke spullen maar vooral heel snel geleverd.

Eerste ervaring met deze webshop. Wat vooral opvalt is de zeer snelle levering. En ook niet meteen een gigantische doos voor elk klein item, gewoon door de brievenbus, scheelt aanmerkelijk in de verzendkosten.

Zeer goede service.

Bij het doen van de bestelling was bekend dat 1 product niet op voorraad was. Levering duurde langer dan verwacht, maar in een e-mail contact, zelf naar de kwestie gevraagd, werd hier snel en met accurate info op gereageerd. Helaas werd na ~1,5 maand duidelijk dat 1 product niet functioneerde zoals hoorde. Na contact hierover is een vervangend product toegestuurd. Al met al goede service en snelle, duidelijke communicatie. Ik ben een tevreden klant.

snelle levein en goed verpakt

na bestelling meteen bericht. en factuur. en snel geleverd binnen de 3 dagen.

Slechte spullen, niet goedkoop.

De "aanbieding" testsetje: 4 kleine clips met draadjes eraan voor E 3,25 was een sof. Al in het zakje was het draadje van één clip losgegaan. Ze bleken geen van alle gesoldeerd te zijn, maar gewoon in het bevestigingsgaatje gefrommeld. Op de paklijst stonden 4 germanium dioden vermeld; er zaten er echter 3 in het zakje. Ik had in totaal 4 items besteld, waarvan dus 50% niet oké was. Geen ontzettend drama allemaal, maar toch.. N.B. de vraag Aanbevelen? kan slechts met ja of nee worden beantwoord. Als er een optie 'neutraal' was geweest, had ik die gekozen. Vriendelijke groet, Roel

Geen factuur, ontduiking

Waarom ontvang ik geen bevestiging maar ook geen factuur? Ik heb hierover gemaild

Snelle levering, goed materiaal top sercice

Alles snel en praktisch geleverd Materiaal is van goede kwaliteit, communicatie is goed Kortom alles top

Snelle verzending en heel goede overall indruk.

Snelle verzending en heel goede overall indruk. Ik kom hier zeker terug!

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.