Binnen redelijke termijn bezorgd. Netjes verpakt. Goeie prijs.

Goede beoordeling. geen commentaar.

Bestelling na 1 dag binnen

Bien reçu

Bien reçu par contre du transport pas résistant , il c'est ouvert pendant le transport . La société de livraison a du metre de l'adesisf. (Juste les boites de filaments abîmées ) Rien de grave par contre prévoir des carton plus résistant pour des colis de 10kg Sinon très bon contact sav

Super snel en korrect

S'avonds 23:00 uur besteld. De volgende dag 11:00 geleverd. Dat noem ik service....en dan was het zelfs maar voor een setje weerstanden. TOP.

Rap maar wat slordig

Een paar componenten besteld die ik had voor een project. deze componenten zijn de dag nadien geleverd dus super snel en zeer tevreden mee. Het waren ook allemaal de juiste componenten, jammer genoeg waren sommige male headers gebogen waarschijnlijk door de manier waarop deze worden opgeslaan. Ben er wel tevreden van want kon deze relatief makkelijk terug buigen maar voor fijnere componenten zijn er misschien meer problemen

Super snel en goedkoop

Super snel en goedkoop

supersnelle levering

ontdekte bij toeval deze site en vond daar talloze items die ik ook wel eens in China bestelde en daar dan 6-8 weken op moest wachten. Martoparts was nauwelijks duurder, en een eerste bestelling was er binnen 3 dagen. De bestelling was compleet, goed verpakt, en de bestelde artikelen voldeden aan de verwachting.

Super fastttt!

Hele snelle levering!!!!!!!!!!!

Goede kwaliteit, goede prijs, supersnelle levering!

Geweldig!

Snelle respons en levering

Nelle respons op vragen en vlotte levering. Netjes verpkt

Goede logistiek en professionele service ! Complimenten !

Vlot kreeg ik wat ik bestelde !

Very satisfied

I am very satisfied with my order , it was shipped quickly , is exactly what i was looking for , and at a good price.

Prima, snel geleverd.

Besteld, betaald, geleverd. Geen gedoe. Prima dus.

Super snelle levering

Super snelle levering van een component dat ik op korte termijn nodig. Alleen (waarschijnlijk door mijn eigen fout met invullen van emailadres) geen verzendupdates ontvangen.

Snelle service en schappelijke prijs

In de middag besteld en de volgende dag gewoon in huis. En dat voor een schappelijke prijs. Zeker gezien de componenten die heb besteld, kan Amazon daar nog een puntje aan zuigen.

Alles extra snel en in een stevige verpakkingen.

Geruststellend goedfuctioneerend.

Juiste onderdeel gevonden via google en het juiste aantal ingevuld, adres ingevuld en bestelling afgerond. Maar bij het afrekenen raakte ik de pagina kwijt. Toen dacht ik ik zal moeten bellen want waar moet ik nu afrekenen. Als ik de bestelling opnieuw doe krijg ik het vast dubbel. Plots kreeg ik een link opgestuurd van Martoparts via de Email en kon de draad weer oppakken. Afgerekend en toen kreeg ik alles netjes thuisgestuurd.

Zeer snelle levering tegen lage prijzen

Vond het artikel via zoekmachine op de website. Volgende dag in huis. Zeer uitvoerige keuze en zeer redelijke bezorgkosten. Aanrader

Geweldig!

Enorm gamma aan onderdelen! Zeer scherpe prijzen! Supersnelle levering!

Uitstekende producten voor een redelijke prijs!

Ik had een klein soldeerboutje nodig om de accu aansluiting van mijn Samsung tablet te solderen. Vond bij Opencircuit een 8 watt USB boutje met 0.3 mm tin. De reparatie is prima verlopen mede dankzij deze fijne bout. Leuke website, kom hier nog wel vaker. Bedankt Opencircuit!

Top advies, goed product, snel geleverd.

Na een online chat, met goed advies. Het product besteld. Goed verpakt en snel geleverd. Inmiddels geïnstalleerd, en werkt top! Project: Behuizing voor robotmaaier die tijd gestuurd opklapt en na het ma aaien weer naar beneden komt. Vr. Gr. Kars

Geweldig goed en snel

Maker Uno en een kabeltje avonds besteld, volgende dag in huis. Artikelen goed verpakt en werken goed. Binnen 10 minuten up & running. En dat alles voor een scherpe prijs.

Very happy

Good price and fast services. I will use this shop again. Georges

Prima, snelle reactie

Prima ervaring. Krijgt van mij geen 5 sterren, omdat de levertijd langer was dan aanvankelijk op de website vermeld stond. Op voorhand wist ik dat ik een product zou bestellen dat niet voorradig was, maar met de voorspelde levertijd van 2-5 dagen bleek niet haalbaar, dat werden er iets meer. Service en email contact verder prima waarin direct wel de correcte levertijd werd voorspeld.

Goede prijzen, snelle verzending

Ruim assortiment.

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.