Pluspunten Hele goede service! onderdelen werken perfect!

Pluspunten Snel en goed en bovendien heel erg klantgericht Verbeterpunten Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten snelle levering tegen een scherpe prijs! Verbeterpunten Winkelwagentje wordt te snel reset, oftewel ik was nog aan het shoppen toen tot tweemaal toe het winkelwagentje geleegd werd omdat het te lang duurde. Bijzonder irritant waardoor ik ook een item vergat opnieuw te selecteren.

Pluspunten Prima levering, tot nu toe tevredenheidsgarantie

Pluspunten snel en volgens afspraak. Re�ele verzendkosten Verbeterpunten geen

Pluspunten Slechts een paar componenten nodig gehad. Hoefde hier niet per tien stuks te bestellen, gewoon per stuk en netjes verpakt en op voorraad dus snel geleverd. Dikke duim hiervoor!

Pluspunten Goede producten

Pluspunten Vlotte levering, perfect product

Pluspunten Producten gevonden voor de beste prijs, goed verpakt en snel in huis! Top!

Pluspunten Snelle levering, netjes verpakt en scherpe prijs Verbeterpunten Geen

Pluspunten Was netjes verpakt en zijn eerlijk als je twee keer heb besteld dat je maar 1 keer verzend kosten betaald Verbeterpunten N.v.t

Pluspunten Zorgvuldige en snelle levering. Verbeterpunten Vermindering van verpakkingsmateriaal.

Pluspunten de producten die aangeboden worden zijn goed geprijsd. de serves is zeer goed. de website is goed te navigeren. Verbeterpunten het uiterlijk van de website kan wel een update gebruiken.

Pluspunten Telefonisch duidelijk informatie gekregen. De beste prijzen en volgende dag binnen. Helemaal perfect, volgende bestelling plaat ik weer bij Martoparts. Verbeterpunten Bij voorraad informatie staat bij sommige producten 'op voorraad' en bij sommige 'direct uit virrasd leverbaar', dit zorgde voor wat verwarring, alsof de andere producten niet direct leverbaar waren. Eenduidigheid schept duidelijkheid!

Pluspunten Snelle verzending, groot aanbod en goede prijzen Verbeterpunten Geen

Pluspunten Goede en snelle reactie via e-mail. De volgende dag geleverd.

Pluspunten snel effici�nt,goede prijs ,snelle levering,prima onderdelen. Verbeterpunten Wat goed is moet je zo laten,daar kom je altijd terug!

Keemia tn 4

10616 Tallinn

+31 850014013

Over Opencircuit OÜ

Opencircuit is een webwinkel die zich specialiseert in het leveren van elektronica componenten en modules voor educatieve, vernieuwende en vooral leuke uitvindingen. Ons steeds groeiende assortiment bestaat uit: elektronische componenten, arduino, CNC & 3D printer toebehoren, drones, led strips en nog veel meer. Wij onderscheiden ons met betaalbare producten, uitstekende service en snelle levering. Ons enthousiaste team met de nodige technische kennis staat u graag te woord.