Snel bezorgd en netjes verpakt En de gratis repen vind ik super Ga zo door

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk,en overzichtelijk met betalingen

Snelle en duidelijke levering. Ik ga aan de slag.

Mijn ervaring is goed

Volgende keer bestel ik weer ,is goed bevallen .

goede levering en prettig contact.

Een heel pakket bestellen is voor mij te vee. Alleen de shake bestel ik. Heb daar baat bij. De snelle levering en keurig verpakt en een berichtje hoe het gaat. Dit doet goed. Dank. Marianne Hagendoorn

Vriendelijke dame

Goede service en advies over de producten Zeer snelle levering, vind het ook prettig om Achteraf te betalen

Heel fijn dat Karin persoonlijk contact met jou opneemt over de bestelling en of je alles weet over het product. Snelle bezorging. Helemaal top.

Erg goed

Super snelle levering, leuke acties!

Super snelle levering met leuke acties erbij

Altijd correct

Bestelling altijd snel bezorgd en vriendelijke dame

Betrouwbaar. Alles klopt gewoon.

Snel besteld. Snel bezorgd.

De Herbalife heb ik besteld om weer op een goed gewicht te komen. In het verleden 2002 heb ik een kuur gedaan vanwege operatie. Geweldig resultaat. Nu heb ik reuma kan niet meer alles en corona heeft geen goed gedaan. Nu met de herbalife begonnen en he bevalt goed. Jammer dat er bij de zending geen maat lepel zat.

Prima geregeld Altijd snel verzonden

snelle service

snelle service

Prima service!

Snelle levering, prima extra service (prijzen, extra product bij minimale besteding). Karin biedt indien wenselijk begeleiding aan, zonder opdringerig te zijn. Fijn mijn herbalifeproducten te kunnen bestellen, zonder verdere verplichting! Kortom: fijne webshop!

In 1 woord , Top!

Heb je een vraag is er in korte tijd een reactie/ antwoord. En de levering altijd correct .

Heel erg goed

Ik bestel altijd online en ben erg tevreden over de levering en het betalen via after pay

Vlot geregeld

Ik vind het fijn de achteraf betaling eerst geleverd krijgen. Snelle levering!!

Zeer snelle levering onmiddellijk antwoord op mijn vragen. Ik ben zeer tevreden.

Netjes behandeld

Te veel verpakking materiaal, veel afval en een order met 2 bezorging data .

Goede shakes lekkere proteine repen vanille/amandel. Bezorging is ook altijd vlot en makkelijk met achteraf betalen.

snel geregeld

foutje met mijn berekening, kreeg extra repen gratis !

Klantvriendelijk

Snelle bezorging Wat je lees van h et produkt, klopt helemaal.

Zeer goeie producten

Zeer snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Tevreden!

Duidelijke website, snelle levering en goede support!

Hollandse Hout 342

8244 GP Lelystad

Over Shape Care International

Shape Care International levert al 31 jaar de originele Herbalife produkten via webshop www.shapecare.nl. We geven daarbij gratis advies en begeleiding. Al ruim 30 jaar werk ik fulltime als Herbalife voedingscoach om andere mensen te begeleiden met deze geweldige produkten! Advies op maat en begeleiding op alle mogelijke manieren: persoonlijk, per telefoon, per email of per WhatsApp. Wat u zelf het prettigst vindt. U bepaalt of er contact is en op welke manier. Ik volg alle opleidingen van Herbalife en heb ook de diploma's Gewichtsconsulente en Voedingsleer. Ik kan u helpen het resultaat te behalen dat u graag wilt bereiken. Karin Klaver, Onafhankelijk Herbalife distributeur Adresgegevens: Shape Care International Hollandse Hout 342 8244 GP Lelystad [email protected] tel: 0320-411120