Ik ben zeer tevreden over Karin Klaver

Ik ben uitermate tevreden over Karin Klaver. De producten worden supersnel geleverd. Zij heeft mij geholpen een dagritme te vinden wat bij mij past. Haar persoonlijke woorden (wekelijks) stimuleren mij om dit ritme week in week uit vol te houden. Ik ben al 14 kilo afgevallen (meestal 1 kilo per week eraf). Anneke Eenkhoorn

Overzichtelijk en fijn om via after pay te betalen

Doen wat ze moeten doen.

Ik ben zeer tevreden over de prijs vergeleken met andere aanbieders. Goede actie met gratis doos repen. En zeer snelle levering! Ga zo door!

Bestelde artikelen snel ontvangen. Top

Altijd netjes optijd en fijn dat je achteraf kan betalen.

Snelle levering en een goede service.

Super snel en compleet

Zelfs in de Corona kerstdrukte snelle en complete levering.

Bestel regelmatig bij Shape Care, snelle verzendig, mogelijkheid om achteraf te betalen, persoonlijk advies, regelmatig acties.

super service

super service

Snelle levering en makkelijk achteraf betalen.

Prima site

Makkelijke site duidelijk en snel geleverd Makkelijk om te betalen na levering

Snelle levering, goed verpakt. Indien nodig met advies

Positief

Snelle levering en netjes afgeleverd. Verder geen vragen gehad waarom alleen 1 van de producten besteld, wat ik fijn vindt. Ben er bekend mee maar kan niet overal tegen vanwege mijn allergie. De reepjes gelukkig wel, je eet dan iets heerlijks en ook nog gezond.

Prima geregeld

Goeie snelle afhandeling en achteraf bet a men!!

Snelle levering, artikelen op voorraad, achteraf betalen

Precies wat hierboven staat!

Heel erg goed !

Levering Herbalife was snel geleverd.Voor herhaling vatbaar.

Ik ben heel erg tevreden over shapecare

Omdat de levering en de kwaliteit van de producten echt hartstikke goed is.

Alle verwachtingen overtroffen!

Mail wordt snel beantwoord. Ik had mijn eigen aanpak in gedachten, want ik dacht dat dat het beste zou zijn (ook om vol te houden). Na contact met Karin Klaver werd dit me afgeraden en werd mij duidelijk gemaakt dat dit niet het resultaat zou brengen wat ik beoogde (dan kon ik beter niet beginnen). Er werden een aantal suggesties gedaan die bij mijn situatie passen en wel het beoogde resultaat zouden moeten brengen. Op basis daarvan gekozen mijn plan aan te passen en toch een set om mee te starten bestelt. Na plaatsen van de bestelling werd per mail contact gezocht i.v.m. persoonlijke gezondheid in relatie tot de door mij bestelde producten. Want bij een hoge bloeddruk kon één van de door mij gekozen producten niet met zekerheid veilig worden gebruikt. Dit werd dus eerst gecheckt. Daarnaast werd door aanvullende vragen mijn overgewicht mede hormonaal geduid. Het juiste product ter ondersteuning helpen me nu bij de aanpak ervan. Er werd snel geleverd. De eerste week zit erop. De weegschaal was vanochtend lief voor me. En mijn broeken zitten nu weer prettig. Ik voel me goed, kan het op deze manier tot nu toe goed volhouden. Navraag per mail over hoe het gaat ervaar ik als prettig en motiverend. Alle verwachtingen zijn overtroffen!

Dat is goed

Sorry maar ik heb nog maar 1x bestelt maar dat ging super lekker vlug en vriendelijk

Erg fijn geholpen al is het via de email!!

Fijne ervaring!

Helemaal goed!

Ben zeer tevreden en koop graag weer producten. De volgende dag al geleverd en heel goed ingepakt. Ook erg leuk is de gratis doos reepjes als je voor een bepaald bedrag wat koopt.

Vandaag besteld, morgen in huis!

Duidelijke website en snelle (keurig verpakte) levering.

Snelle antwoorden en leveringen.

Karin geeft goede tips als ik daarom vraag. Ze informeert naar de resultaten van het gewichtsverminderen. Bestellingen zijn snel geleverd.

Makkelijk te bestellen, snelle levering, achteraf betalen en gratis repen actie.

Super begeleiding en adviezen.

Zodra je een vraag heb en je stuurt hem per app naar Karin krijg je gelijk antwoord terug. Ze denkt met je mee wat het best voor jou is.

Hollandse Hout 342

8244 GP Lelystad

Over Shape Care International

Shape Care International levert al 31 jaar de originele Herbalife produkten via webshop www.shapecare.nl. We geven daarbij gratis advies en begeleiding. Al ruim 30 jaar werk ik fulltime als Herbalife voedingscoach om andere mensen te begeleiden met deze geweldige produkten! Advies op maat en begeleiding op alle mogelijke manieren: persoonlijk, per telefoon, per email of per WhatsApp. Wat u zelf het prettigst vindt. U bepaalt of er contact is en op welke manier. Ik volg alle opleidingen van Herbalife en heb ook de diploma's Gewichtsconsulente en Voedingsleer. Ik kan u helpen het resultaat te behalen dat u graag wilt bereiken. Karin Klaver, Onafhankelijk Herbalife distributeur Adresgegevens: Shape Care International Hollandse Hout 342 8244 GP Lelystad [email protected] tel: 0320-411120