Volgende dag bestelling in huis

Perfecte service, levering, helemaal top

Service en aandacht is uitstekend

Bestelling gedaan, hierna direct persoonlijk contact over artikel en belangstelling voor welk doel ik het besteld had. Dag erna in huis. Persoonlijke aandacht is erg fijn.

Doeltreffend en gebruiksvriendelijk.

Mijn lijf moet elke dag even op gang komen en een ontbijt (brood, yoghurt o.i.d.) krijg ik niet makkelijk weg. In plaats daarvan drink ik een Herbalife shake. Dat bevalt mij heel goed. Geen 'vast' ontbijt en ik krijg toch alle voedingsstoffen binnen. En als er weer een paar kilo af moet, bestaat mijn lunch ook uit een shake. Smaken genoeg, dus het verveelt nooit.

Tot nu toe super

Bestellen makkie Betalen makkie Resultaten effe afwachten We gaan ervoor

Prima, snelle reactie en levering. Ook de terugkoppeling op mijn vragen waren prima.

betrokken en hulpvaardig

wat ik boven schrijf. Karin is betrokken en hulpvaardig. Denkt mee aan oplossingen. Fijn contact.

Altijd snel geholpen en snel antwoord via whatsapp.

Fijn om altijd gratis repen te krijgen en mijn bestelling snel te ontvangen. Goede service.

Goede adviezen, zeer meedenkend!

Mij ervaring met Shape Care is dat ze goed luisteren naar wat je behoeftes zijn. Zodra je een bestelling plaats heb je het de volgende dag in huis.

Snelle levering en makkelijk te bestellen

Duidelijke site, snelle levering, achteraf betalen en goede prijzen. Ik bestel hier al jaren

Snelle levering, optioneel advies, geen opdringerige mails etc. Achteraf betalen ook prettig. Leuke actie met gratis reep boven 125 euro!

super

super snelle levering

Goede en fijne ervaring

Snelle levering en correcte levering, ook in vakantietijd Goed advies, indien nodig Achteraf betalen Leuk spaarsysteem

Positief

Ik ben 7 kilo afgevallen zonder al te veel moeite. Prima service contact. Ik ben tevreden over resultaat.

Shape Care International levert Herbalife producten op vertrouwde wijze.

Shape Care International levert Herbalife producten op vertrouwde wijze, zelfs middels Afterpay. De werkwijze van Karin is goede vragen stellen, dat geeft een passend advies en zo is het resultaat makkelijker te behalen. Nog nooit is een bestelling verkeerd gegaan, een pluspunt om te kunnen vertrouwen op een correcte levering.

Het zijn goede producten het is makkelijk in gebruik

Snelle levering, top!

Zeer klantvriendelijke dame

Ervaring alleen maar positief. Mevrouw Klaver denkt mee, zoekt naar oplossingen toegesneden op mijn situatie. Beter kan niet naar mijn mening. Hartelijk dank.

Supersnelle levering

Na 1 dag al binnen, werkt top

Goed verpakt en snel geleverd

Ik heb het snel en goed verpakt binnen gekregen ( wat ook de reden is dat ik achteraf betaal) Heb er ook netjes info overgekregen Top Grt angela

Super snel

Mijn ervaring met Shake Care is heel goed. Als ik de bestelling plaats krijg ik vaak binnen een paar uur een bevestiging dat het onderweg is. Goede service.

snelle bezorging

ik bestel via de site, volgende dag in huis

Snelle levering gratis repen actie en achteraf betalen

Goed advies en snelle levering

Tijdens telefonisch contact direct goede advisering omtrent persoonlijke doelstelling en vervolgens snelle levering, top!

Ik heb te veel betaald!

Ik heb voor een turbo programma te veel betaald,ik heb pas later gezien dat op een andere site 30 euro goedkoper , Ik heb wel een box reepjes gratis ontvangen maar voor mijn gevoel heb ik die ook betaald.

Hollandse Hout 342

8244 GP Lelystad

Over Shape Care International

Shape Care International levert al 31 jaar de originele Herbalife produkten via webshop www.shapecare.nl. We geven daarbij gratis advies en begeleiding. Al ruim 30 jaar werk ik fulltime als Herbalife voedingscoach om andere mensen te begeleiden met deze geweldige produkten! Advies op maat en begeleiding op alle mogelijke manieren: persoonlijk, per telefoon, per email of per WhatsApp. Wat u zelf het prettigst vindt. U bepaalt of er contact is en op welke manier. Ik volg alle opleidingen van Herbalife en heb ook de diploma's Gewichtsconsulente en Voedingsleer. Ik kan u helpen het resultaat te behalen dat u graag wilt bereiken. Karin Klaver, Onafhankelijk Herbalife distributeur Adresgegevens: Shape Care International Hollandse Hout 342 8244 GP Lelystad [email protected] tel: 0320-411120