Mooie sloffen, goede kwaliteit.
Geweldige service!!! en de servies zijn heel mooi ze stonden ook gelijk klaar om mij te helpen toen ik een kapotte bord binnen kreeg er werd gelijk actie ondernomen en opgelost. Ik raad iedereen aan om bij safaary te shoppen. Top service.
Ben blij dat ik hier tegenaan liep. Geweldige kwaliteit en snelle service.
PRIMA!
Ruime keuze in babouches (Marokkaanse sloffen) voor een goede prijs. Snel geleverd en vriendelijke communicatie.
Telefonisch goed geholpen en levering echt de volgende dag
Prima product. Goede info over levering. En het werd al meteen de dag na bestellen geleverd. Super tevreden over kwaliteit. Dank!
Zie hier boven
ik had de schoenen afgelopen zaterdag nodig.
Mooie webshop en snelle verzending
Mijn vorige paar Babouches heb ik direct van extra zooltjes voorzien anders waren ze binnen 2 weken al versleten geweest. Nu toch een nieuw paar besteld omdat ze zo heerlijk lopen. Ook nu direct extra zooltjes eronder voor versteviging. Het zou fijn zijn als dat niet nodig zou zijn. Graag wat steviger maken dus!
Hi Corry, Bedankt voor je bericht. Wordt er met de babouches buiten gelopen? Deze babouches zijn daar echter niet helemaal geschikt voor. We gebruiken leer van zeer goede kwaliteit voor de babouches en ontvangen dit soort klachten bijna nooit. Eventueel kun je ook kiezen voor een grotere maat, waardoor het probleem wordt opgelost. Met vriendelijke groet, Safaary
Ik verving gewoon het vorige paar Marokkaanse pantoffels. Supersnelle service van dezelfde kwaliteit!
Ik ben tevreden over de slofjes. Wat mij stoort is de vele aapjes over 1 product!
Snelle verstuurd met Track en Trace , zeer goed verpakt , alleen bij 1 bordje was een stuk van de rand kapot en aangesmeerd , snap dat het tamegroute servies raw is werkt er mee als stylist , maar dit was een behoorlijk stuk niet een chip .... Beetje jammer voor een vrij duur servies .. verder tevreden ..
zeer goed
Super gelopen, snel en goede kwaliteit
Al een paar keer een bestelling gedaan bij Safaary zeer tevreden, snelle en goede service!
Snel, geweldig verpakt en kreeg wat ik besteld had.
Ik heb 8 juni een wasmand besteld en betaald. Ik heb er niets meer over gehoord. Kan telefonisch geen contact krijgen en ook de chat wordt niet beantwoord. Mijn mail kan niet verstuurd worden naar het opgegeven adres. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben en de wasmand nooit zal zien. Zo jammer.
Hi Joke, Bedankt voor je bericht. Helaas hebben we bericht ontvangen dat de container een enkele dagen vertraging heeft opgelopen. Waardoor wij genoodzaakt zijn later te leveren. Door onrust in het Suezkanaal is de rederij genoodzaakt om via Zuid-Afrika te varen, wat de vertraging veroorzaakt heeft. Hopelijk hebben we je voldoende geïnformeerd. We verwachten binnenkort te kunnen leveren. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken, daarnaast kun je ten alle tijden ook je bestelling annuleren. Wij zullen je volledige aankoopbedrag terugbetalen. We hebben op de productpagina van het artikel ook aangegeven dat het artikel later wordt geleverd. Waarschijnlijk heb je hier overheen gelezen! Met vriendelijke groet, Safaary
Kommunikation gut, schöne Dinge, Versand klappt gut, auch beim zweiten Mal, ist alles konstruktiv und kooperativ abgewickelt worden. Kann da nix groß meckern. Auf ein drittes ..... :--)))
Heel tevreden, en snel bezorgd
Hi Monique, Bedankt voor je review. Echter, al onze prijzen op de webshop zijn inclusief BTW en niet, zoals je aangeeft, exclusief BTW. We hebben dit ook duidelijk vermeld op de webshop, dat al onze prijzen inclusief BTW zijn. Kunnen wij je eventueel ergens mee helpen? We zien graag je reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Safaary
Ursprüngliche Bewertung
Artikel is prima en snel bezorgd. Het is alleen jammer dat de prijzen op de site exclusief btw zijn. Dit vind ik wel misleidend
Heel snelle levering, alles stevig ingepakt en hierdoor zonder enige beschadiging toegekomen. Mooie artikelen en in goede staat. Heel tevreden met mijn nieuwe spulletjes!
Vlotte bezorging en ruime keuze. Jammer. Dat DHL hier niet aan voldeed. Maar daar kon Safaary niets aan doen.
Uiteindelijk prima!
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb de mand op eigen kosten via Post NL geretourneerd maar kreeg wel een betalingsherinnering van Riverty. Ik heb jullie hierover 6 mei 2024 een mail gestuurd maar nog geen reactie.
10 Albert Einsteinweg A
Roermond 6045 GX