Laden reviews...
38 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meerderheid van de beoordelingen toont een positieve ervaring: snelle levering, duidelijke communicatie en kwaliteit van de producten. Klanten waarderen ook de zorgvuldige verpakking. Enkele reacties gaan over retourneren of vertragingen, maar die komen minder vaak voor. De verzamelde meningen benadrukken betrouwbaarheid en waarde.
Producten zien er goed uit
21 October 2024
Sonja
Breukelen
Mooie mand, snel en goed geleverd.
17 October 2024
Mevr. G.A.
Wijchen
Snel item gevonden en besteld
16 October 2024
S
Raamsdonk
Mooie producten en supersnel geleverd
13 October 2024
Andrea
Borculo
Bovenaan de site en ook verderop stond dat ze de dag na bestellen leveren, dat haalde mij over. Ik had een mand besteld als cadeau, na 2 dagen zelf contact opgenomen omdat ik niets hoorde. Toen bleek hij niet op voorraad te zijn en ze wisten niet wanneer wel. Dus de order geannuleerd, wat ook bevestigd werd. Daarna heb ik 14 dagen moeten wachten voor ik mijn geld retour kreeg en dat is onnodig lang. Hou daar rekening mee als u iets gaat bestellen en iets wil retourneren. Over de kwaliteit kan ik verder geen oordeel geven.
Beveelt niet aan
10 October 2024
Yvon
Laren
Hi Yvon,
Jammer dat we een negatieve review hebben ontvangen. Helaas kan het soms voorkomen dat we een artikel niet tijdig kunnen leveren. We hebben je hier al per e-mail over geïnformeerd.
We hebben aangegeven dat we het artikel iets later kunnen leveren, wat niet betekent dat we het niet kunnen leveren. Echter, je hebt aangegeven het artikel te willen annuleren. De retourzending is conform onze retourvoorwaarden afgehandeld. Deze voorwaarden staan duidelijk beschreven en we zijn daar niet van afgeweken.
We hebben je ook telefonisch te woord gestaan en alles uitgelegd. We waren volledig bereikbaar voor je en hebben ons uiterste best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen.
Helaas kunnen we niet meer doen dan wat we reeds hebben gedaan.
De retour is correct verwerkt en het bedrag is volgens onze retourvoorwaarden terugbetaald.
Met vriendelijke groet,
Safaary
Alles prima en correct gegaan
5 October 2024
Marja-Leena
Sassenheim
Wij zijn zeer tevreden klanten! Snelle levering en mooi product! Zodra deze versleten zijn, komen we zeker terug!
2 October 2024
Jacqueline Geerdink
'S-HERTOGENBOSCH
Mooie sloffen, goede kwaliteit.
10 September 2024
Anneke
Den Haag
Geweldige service!!! en de servies zijn heel mooi ze stonden ook gelijk klaar om mij te helpen toen ik een kapotte bord binnen kreeg er werd gelijk actie ondernomen en opgelost. Ik raad iedereen aan om bij safaary te shoppen. Top service.
7 September 2024
Ayat
Sint-Niklaas
Ben blij dat ik hier tegenaan liep. Geweldige kwaliteit en snelle service.
2 September 2024
Maritgen
Amsterdam
PRIMA!
30 August 2024
Elly
krommenie
Ruime keuze in babouches (Marokkaanse sloffen) voor een goede prijs. Snel geleverd en vriendelijke communicatie.
6 August 2024
Arendt's Fan
Dordrecht
Telefonisch goed geholpen en levering echt de volgende dag
6 August 2024
Henny
Muiderberg
Prima product. Goede info over levering. En het werd al meteen de dag na bestellen geleverd. Super tevreden over kwaliteit. Dank!
27 July 2024
Zie hier boven
9 July 2024
Trudy
Donkerbroek
ik had de schoenen afgelopen zaterdag nodig.
8 July 2024
Gamisa
groningen
Mooie webshop en snelle verzending
6 July 2024
F.A.
Appingedam
Mijn vorige paar Babouches heb ik direct van extra zooltjes voorzien anders waren ze binnen 2 weken al versleten geweest. Nu toch een nieuw paar besteld omdat ze zo heerlijk lopen. Ook nu direct extra zooltjes eronder voor versteviging. Het zou fijn zijn als dat niet nodig zou zijn. Graag wat steviger maken dus!
Beveelt niet aan
2 July 2024
Corry
Baarn
Hi Corry,
Bedankt voor je bericht. Wordt er met de babouches buiten gelopen? Deze babouches zijn daar echter niet helemaal geschikt voor. We gebruiken leer van zeer goede kwaliteit voor de babouches en ontvangen dit soort klachten bijna nooit. Eventueel kun je ook kiezen voor een grotere maat, waardoor het probleem wordt opgelost.
Met vriendelijke groet,
Safaary
Ik verving gewoon het vorige paar Marokkaanse pantoffels. Supersnelle service van dezelfde kwaliteit!
29 June 2024
Johan Vandendriessche
Brasschaat
Ik ben tevreden over de slofjes. Wat mij stoort is de vele aapjes over 1 product!
29 June 2024
Korrie Veenstra
Niekerk Westerkwartier
Snelle verstuurd met Track en Trace , zeer goed verpakt , alleen bij 1 bordje was een stuk van de rand kapot en aangesmeerd , snap dat het tamegroute servies raw is werkt er mee als stylist , maar dit was een behoorlijk stuk niet een chip .... Beetje jammer voor een vrij duur servies .. verder tevreden ..
25 June 2024
Rosita Olivier
Harlingen
zeer goed
20 June 2024
philippe
maissin
Super gelopen, snel en goede kwaliteit
18 June 2024
Adriaan
Anna Paulowna
Al een paar keer een bestelling gedaan bij Safaary zeer tevreden, snelle en goede service!
18 June 2024
Maria Angela
Oss
Safaary de ultieme beleving voor iedereen die op zoek is naar een sfeervol interieur, een prachtige Oosterse hanglamp of een mooi Arabisch schilderij! Al met al, wat je ook zoekt, zoek niet verder!
Albert Einsteinweg 10 A
6045 GX Roermond