Snelle levering en super fijne producten!

Alles is netjes optijd geleverd, mooi verpakt. En in de webshop een duidelijke omschrijving van de artikelen en hoe te gebruiken. Erg fijn als je net met cg methode bent gestart.

Top product

Fijne testen online om de juiste producten te vinden!

Voor het eerst met de cg methode begonnen en ik wist niet waar ik moest beginnen. De haar test en producten test gedaan om curlytools en de producten besteld! Snel geleverd! Mijn haar moet er nog aan wennen maar ik merk dat de producten erg fijn zijn voor mijn haar! Super! Alleen jammer dat er bij de producten test geen shampoo uit komt (wel een shampoo voor de final wash maar niet om daarna te gebruiken).

Goed advies, snelle levering

Super goed advies van producten bij je aangegeven krultype. Producten snel in huis. Vriendelijke klantenservice.

Snel en goed

Ik ben fan van deze webshop. Ze hebben een goede voorraad verschillende producten. De levering is altijd snel, meestal de volgende dag. En ook reageren ze snel op vragen via mail of Facebook. Super blij met Curly Tools.

Zeer goede service

Snelle levering, zeker een aanrader als je snel iets nodig hebt! De goederen waren goed verpakt en alles zat erbij. Ook een zeer duidelijke en mooie webshop, ik raad deze ten zeerste aan!

Prima producten

Fijne producten

Vriendelijke klantenservice en er werd heel snel gereageerd. Binnen een paar dagen de bestelling al ontvangen. Top dus!

Vlotte levering

Op maandag besteld, woensdag in huis Netjes verpakt

Je wordt echt super goed geholpen met je zoektocht!

Het zoeken naar de juiste producten voor je haar voelt in het begin als een doolhof! Onwijs veel keuze is er tussen alle producten en daar moet je de juiste uit zien te zoeken voor je eigen haar, want geen enkele krullenbol is hetzelfde! Hiermee wordt je goed geholpen door o.q. de facebookpagina maar ook de chat! Je kan er terecht voor al je vragen, niks is te gek en mochten ze even bezig zijn kun je zelfs je email adres achter laten waar je z.s.m. een antwoord op onvangt! Al bij vele aanbevolen! De krullenbollen achter de website spreken uit ervaring en hebben vele deskundigen in huis en blijven zichzeld ook aan het ontwikkelen, dat merk je!

super

Ik ben net begonnen en heb super veel goede info gevonden en gekregen op de site en facebookpagina, heel blij mee

Heel tevreden met mijn producten!

De producten doen wat ze moeten doen.

Super service!

Altijd goed geholpen bij curly tools. De chat functie is super handig en er wordt echt goed met je mee gedacht. Ze zijn super op de hoogte van de producten en leveren snel! En natuurlijk erg fijn dat het assortiment heel uitgebreid is.

geweldig

goede service..makkelijk charter als je vragen hebt..word snel verzonden

Snelle verzending en fijn/snel contact

Ik heb twee producten van 250 ml besteld, maar ontving de 100 ml variant. Binnen een paar uur had ik al een mail ontvangen met een mooie oplossing. De communicatie is fijn en snel evenals de verzending. Ik zou hier zeker weer gaan bestellen.

Super service

Nadat ik me bestelling had ontvangen, bleek dat me shampoo een leave in was geworden. Hier een mail over gestuurd en als nog me shampoo ontvangen. Dus een super service

Keurig geleverd en is er een probleem dan word fit direct opgepakt. Ook het contact verloopt heel fijn.

Meedenkend

Kapot item ontvangen, dit aangegeven bij curlytools en ik kreeg een nieuw product toegestuurd!

Goede en vooral snelle service!

Goede levering van super fijne producten

Mijn artikel was binnen een korte tijd defect geraakt. Na 1 keer contact op te nemen kreeg ik meteen een vervangend artikel toegestuurd!

Probleem in de voorraad waardoor ik iets niet meer kon krijgen terwijl ik het wel had besteld. Kreeg gelijk een mailtje met uitleg en excuses, mocht een nieuw product uitkiezen en kreeg er wat korting op!! super vriendelijk en top geregeld

Tevreden over producten en service!

Na wat problemen met de bezorging (verlate levering maar de schuld van het vervoersbedrijf) en wat communicatie problemen met curly tools ben ik uiteindelijk toch zeer tevreden over de service en de producten. De problemen zijn zeer correct opgelost. De producten bevallen me heel goed en ik zie nu al resultaat! Een mooiere bos met krullen al na mijn eerste wasbeurt terwijl ik met de shampoo En producten die ik voorheen gebruikte altijd slap haar had direct na een wasbeurt. Ik ga dus zeker vaker bestellen en lekker uitproberen.

Superfijne producten, ook voor mannen.

Superfijn product, ook voor mannen. #metro:)