Super goed!

Enorm goede service ontvangen, super snelle levering. Echt een aanrader!

Mijn krullen zijn weer als vanouds!

Ik was al een poosje op zoek naar goede en vooral natuurlijke producten voor mijn krullen, ze zijn weer als vanouds met de producten van Curly tools.

TOP!

Fijne producten, snelle levering, en bereid advies te geven daar waar nodig. Persoonlijk vind je niet veel meer.

Fijne producten voor een redelijke prijs

Het zijn fijne producten en alles is goed verpakt.

Een spannende en leuke zoektocht naar de ware aard van mijn krullen .

Snelle levering van producten. Het is nog wel een zoektocht. Lijkt erop dat de krullen iets meer gedefinieerd worden. Wat minder pluis. Maar zakt na 2 dagen weer uit. Geprobeerd met conditioner te wassen maar dan wordt de bovenkant plat. Nog kijken welke leave inn ik moet gebruiken. Heb nu het masker nog als leave inn. Over een tijdje naar de echte krullen kapper voor een totaal effect.

Goede service en erg klantvriendelijk.

Snelle en goede service

Mijn artikel werd razend snel bezorgd, netjes en mooi ingepakt

Geweldige service en snelle levering!

Het is een fijne webshop en je kan er van alles vinden. Er word ook goed gecommuniceerd als er iets fout gaat. Binnen in de verpakking is er ook een leuk kaartje en dat maakt het toch leuker!

Door deze site wist ik in één keer wat voor mij de curlygirl methode inhield!

Snelle en goede service. Zelfs persoonlijk contact met de eigenaresse. Door deze site snap ik wat de curlygirl methode inhoudt en weet ik wat mijn haar nodig heeft. Prijs, kwaliteit verhouding is top! Al met al een top ervaring gehad met het bedrijf! Ik sta dan ook al weer te popelen om nieuwe producten te gaan bestellen en te testen!!

Fijne producten

Goede producten, snelle service, goede prijs en goede adviezen

Duidelijke website met veel aanbod. Snelle verzending.

Goede en snelle bezorging. De producten waren ook goed!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad. De producten kwamen snel binnen en ik vind ze ontzettend fijn om te gebruiken. Zeker een aanrader.

Snelle levering en veel keuze

Fijn advies en zeer tevreden over de producte n!

Ik heb de tests gedaan en de pakketten bekeken, dit heeft me erg goed geholpen.

Goed!

Zeer tevreden klant snelle levering en een product waar ik erg blij mee ben!

Snelle levering, product kwam overeen met foto en omschrijving en veel plezier van.

ik heb heel lang gezocht naar de Curly girl methode en bijpassende producten voor mijn haar. Na veel zoeken kwam ik op deze site terecht en ik vond meteen wat ik zocht! Ik heb een lichte krul in mijn haar en daarom heb ik Hello wave shampoo en conditioner besteld. Dit is tot nu toe de beste shampoo en conditioner die ik heb gehad. Echt een aanrader voor meiden met wavey hair!

Super service en fijne producten!

Mijn ervaring met de producten van CurlyTools is heel positief! Mijn krullen vallen eindelijk heel mooi en het wordt nog steeds beter. De service van CurlyTools is ook super! Ik krijg snel reactie op vragen en de bestellingen zijn heel snel binnen. Top webshop!

Snelle levering en goed assortiment

Snelle levering en goed assortiment

Super service!

Snelle verzending en fijne producten!

Snel geleverd en duidelijke site

Ik was verrast hoe snel het er was!

Super fijn

Ik vond het een fijne ervaring, houden je goed op de hoogte voor als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in iets dat uitverkocht is op dat moment, alles wat je nodig hebt voor de curly girl methode kun je bij jullie vinden wat heel fijn en overzichtelijk is!

Top ervaring!

Een goede snelle levering ik hou ervan!

Duidelijke en snelle levering! Zeer overzichtelijke site met heerlijke producten.

Goede levering heerlijke producten

Ik ben onlangs gestart met de cg. Mijn eerste pakket besteld bij curlytool. Het was er snel dus ik kon snel beginnen. Het is nog wel zoeken.. maar met curlytool ben ik heel blij.