Mijn krullen werden er oprecht zoveel mooier van. Ook heb ik zelf zeer donker haar en de kleur pakte echt perfect uit. Een aanrader!!

Super krullen dankzij snelle levering

Fijne ervaring met deze webshop. Duidelijke omschrijving bij de producten. Snelle levering.

Hard to find brands for a great price!

I've had been searching for a product from CurlSmith in NL that I just couldn't find until I came across CurlyTools! They offered it at a great price and I was super happy with what came in + the note with my handwritten name. The product was smaller than I thought but I was still super happy with the quality of customer service and speed of delivery! You guys got yourself a life long customer ;)

Helemaal goed!

Advies gedetailleerd en vakkundig, fijne shampoo’s en conditioners en een prachtige bos krullen als resultaat

Direct resultaat!

Het pakket was gelukkig snel binnen waardoor ik direct met de CG-methode kon starten. Ik vond het fijn dat er een korte beschrijving bij zat, zodat ik kon lezen welke stappen ik moest doorlopen. De producten zelf lijken mij op het eerste gezicht goed te bevallen: Ze hebben een aangename geur, de producten voelen fijn aan in het haar en het lijkt ook gelijk effect te hebben. Zelf een goede vriendin viel het direct op dat ik meer krullen had. Ik heb van mijzelf al wel veel slag in mijn haar, wellicht dat hierdoor het effect ook sneller naar voren kwam.

Goede ervaring

CurlyTools biedt een ruim assortiment aan haarproducten voor curly girls. De site is overzichtelijk en via de socials wordt je goed op de hoogte gehouden wanneer een product weer of nieuw in het assortiment. Vandaag besteld = morgen in huis. Ook deze belofte maken ze waar. Elke persoon die ik spreek over de CG-methode raad ik CurlyTools aan!

Super goed!!

Snelle en duidelijke levering. Met de producten ben ik al helemaal blij! Laatst zelfs een post gedaan in de fb groep van jullie hoe trots ik nu op mijn haar ben!!

Hele fijne website en ervaring.

Curlytools is een fijne website met veel merken en verschillende producten. Ze verzenden erg snel en het ziet er allemaal heel netjes uit.

Heel snel geleverd en goede producten

Snelle levering en prima producten

Veel producten, voor ieder krultype wat wils.. snelle levering en zeer goede service. Helemaal super dus!

Super snelle levering

Top producten; goede uitleg! Snelle levering. Heel fijn! Ook handig dat ze en verzorgings- en stylingproducten hebben als klemmen, satijnen kussensloop en handdoek. Top! Ik volg ze ook op Instagram, veel handige tips.

Goed!

Snelle goede levering. Producten ben ik erg te vrede over. Goede cg producten. Mijn curls zijn prachtig geworden.

Snelle verzending, goede producten

Al meerdere malen besteld bij curlytools, goede service. Spullen netjes verpakt en snel verzonden. Ik zou er zeker vaker bestellen! Top!

Mooie krullen!

Goed product, snel en keurig geleverd.

Makkelijk, snel en een cadeau om uit te pakken

Onlangs heb ik een advies gekregen welke producten passen bij mijn grijze krullen. Deze producten kon ik gemakkelijk vinden op de website, de uitleg bij de producten is duidelijk en het bestellen ging zeer gemakkelijk. Mijn bestelling was er binnen 2 dagen en het uitpakken was een cadeautje, zo leuk was het verpakt. Super!

Een weldaad voor je haar

Heerlijke eerlijke shampoo en andere benodigdheden voor het haar. Lekkere geur en je haar krijgt er een boost van. Ik ben erg blij dat ik deze tip kreeg

Duidelijke site, snel geleverd

Goed en snel geholpen

Supersnelle levering! Mooie producten!

Goede producten en snel geleverd.

Super shop voor super curls

Veel keuze voor goede producten, leuke tips en foto's en filmpjes

Fijn om te weten dat alles wat je kopt CG is!

Alle informatie is gemakkelijk te vinden

Super service! snel en correct

Heel blij met de producten die ik heb besteld en super fijn dat ik ze ook zo snel in huis had. Ik ga zeker meer bestellen bij jullie

Super snelle service. Erg mooie producten van goede kwaliteit!

Fijne service van CurlyTools!

De site is makkelijk om te gebruiken, ik vond veel leuke extra informatie over krullend haar op de site, en mijn bestelling was echt supersnel verzonden! Iets minder snel bezorgd maar dat lag aan de DPD pakket service, niet aan CurlyTools zelf. Al met al een goede ervaring!

Buitenvaart 1011-26

7905SB Hoogeveen

Over CurlyTools

CurlyTools is hét adres voor iedereen met een krullen of slag. Van must-have merken tot onmisbare tools en accessoires - als het jouw krullen blij maakt, vind je het bij ons.