Supermooi boek!

Heel mooi uitgevoerd en zorgvuldig samengesteld boek.

Topboeken!

Topboeken!

Alles uitstekend verzorgd

Goede verzending en een heel mooi boek top

Prachtig boek, netjes bezorgd

Het boek wat ik had besteld zat in een hele dikke beschermende doos. Dus het werd zonder ezelsoren geleverd. De service was snel (besteld en volgende dag in huis). Zeer te spreken over Kick uitgevers

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Geheel volgens verwachting en tot aflevering goeg geïnformeerd

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Buiten gewoon goede service en kwaliteitsproducten tegen een goede prijs.

Levering geschiedt volgens afspraak. De kwaliteit van de producten is prima

Mooi boek

Mooi boek..alleen jammer dat niet onze achternaam werd vermeld in het boek wat wel de bedoeling was. Ook duidelijk aangegeven bij de bestelling, heel jammer!

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Ik geniet enorm van uw producten.

Ik heb diverse boeken gekocht bij Kick en stuk voor stuk zijn het pareltjes. Het is geweldig de geschiedenis van t voetbal (veelal Ajax als liefhebber in mijn geval) op deze wijze te kunnen herbeleven. Ik kan helaas geen foto bijvoegen anders kon u zien wat ik al heb.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Zeer goed en betrouwbaar!

Prachtig boek

Prachtig boek een goede levering

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Hoge kwaliteit van het boek, en het werd op tijd en correct geleverd, top dus.

Niks op aan te merken

De beloftes rondom intekenen zijn waargemaakt. Oprechte communicatie en een fantastisch product.

Fantastisch boek!

Ik heb het fantastische boek over het Ajax shirt correct ontvangen. Het is een fantastisch boek. Een en al kwaliteit (maar oef .. wel zwaar).

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Ga zo door geweldig groetjes van Theo

Nogmaals bedankt een geweldige cevers

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Het Ajax Shirt is een fantastisch boek voor de echte Ajax-fan zoals ik er al ruim 50 jaren ben. Het boek is vsnbzeer hoge kwaliteit, met hel goede foto’s, en mooie verhaaltjes, en het hoort thuis in de collectie Vsn iedere echte fan van de mooiste voetbal club ter wereld. Complimenten asn Kick.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Werd een paar keer positief verrast

Duidelijke organisatie met een prima peoduct

Schitterend boek, superkwaliteit.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

het was een cadeau voor mijn vader voor vaderdag.

Hij vond het prachtig zelf ook bekeken zag er goed uit

Super mooi boek

Goed, en duidelijkheid kwa levering!

Super service.

Heb ivm vakantie mijn afleveradres via e-mail veranderd. Geen probleem , werd meteen aangepast. In goede staat ontvangen. Hartelijk hiervoor.

top

wederom een prachtig boek !!

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

superb books, visually hugely attractive - the essence of the most iconic shirt in football

Congratulations kickuitgevers you have delivered a visually stunning book about the Ajax shirt, following on from the magnificent Trilogie last year. The combination of visuals, words and historical links perfectly captures the essential qualities of the red and white Ajax shirt which France Football called the most iconic in world football. This is a qualitative product which deserves to be acclaimed for its beauty. You have succeeded in offering a product that is a pleasure to have; beautiful and informative at the same time. As an Ajax fan for 53 years this book brought back many memories for, at the end of it all in football it is all about the shirt.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Het AJAX shirt wat een schitterend boek is dat geworden.

Kwaliteit, goede foto's, mooie teksten en verhalen, compleet, echt een stevig boek, blijft mooi om telkens in te lezen en te kijken. Een must voor iedere Ajacied en voetballiefhebber.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Kwaliteit, incl. veel foto's.

Ik heb diverse boeken via Kick uitgevers aan mijn verzameling toe weten te voegen. Boeken van een zeer hoge kwaliteit met zeer veel foto's, waardoor je als lezer, in combinatie met de tekst, een compleet beeld krijgt. Ook zijn de boeken mooi gebonden, waardoor het ware aanvullingen zijn voor elke verzamelaar van, in mijn geval, boeken die betrekking hebben op A.F.C. Ajax-Amsterdam of op Het Nederlands-Elftal. Ook de verkoopprijs sluit hier goed op aan. Als laatste vind ik het ook prettig dat ik via Kick uitgevers de boeken via pre-order kan bestellen.

Aanrader!

Prachtige producten, die overduidelijk door echte liefhebbers zijn gemaakt. Daarnaast keurige verzending. Kan niets negatiefs bedenken. Ga zo door!

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.