ziet er prachtig uit

een mooie uitgave .zeker aan te bevelen voor scholen

Zeer snelle bezorging

Een zeer snelle bezorging. De afzender is een handelsmaatschappij die je niet zo herleidt naar de uitgever. Voor het in ontvangst nemen moest worden getekend als je dan de afzender niet herkent is het even twijfelen. WO2 in kleur deel 1 besteld. Wat een prachtig zwaar boek.

prachtige uitgave, snel bezorgd

WO2 in kleur besteld naar aanleiding van de presentatie in een tv programma van omroep Max. Prachtig boek, indrukwekkende foto's, heel snel bezorgd

WO2 in kleur

Mooie boeken, intrigerende beelden met mooi en interessante bijschriften.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Zeer goede ervaring, snelle bezorging en het boek is van prachtige kwaliteit.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Prachtige boeken, kleurmaakt het persoonlijk

Boeken wo2 in kleur overtroffen mijn verwachtingen. Veel informatie bij de foto's

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Prachtig boek en zeer snelle service.

Ik kreeg alleen van te voren geen bericht door wanneer/tijd het bezorgd zou worden. Dan kun je er rekening mee houden.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Kijk voor mijn ervaring met WO2 in kleur naar mijn e-mail,verzonden aan kickuitgevers

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Bestaand gedeelte van mijn bestelling is snel geleverd en hoop dat het vervolg van mijn bestelling ook naar tevredenheid wordt geleverd

Verbluffend

Twee delen ingekleurde foto’s WO2 besteld. Indrukwekkend! Verzending goed en vlot.

Perfect!

Goede communicatie, vlotte levering, prachtig boek.

SUPER

Tijdige levering. Alles prima in orde

Prima maar…

Heb 2 van 4 delen ontvangen. Was ook aangekondigd maar nu is niet duidelijk of en wanneer die andere delen komen

super

de bestelmail was nog niet de deur uit of de boeken waren er al. super

eerste 2 boeken waren zeer snel in Zwitserland

voor paasweekend de serie van 4 boeken besteld, de eerste 2 delen waren binnen een week in Zwitserland bezorgd. Top

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Prachtige boeken en snelle bezorging

Ben onder de indruk van de kwaliteit en de prijs/kwaliteitsverhouding. Verder super snelle bezorging van de boeken. Compliment

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Alles goed geregeld, van bestelling tot levering. TOPPIE!!!

Snel en netjes

Zeer snelle levering en netjes verpakt.

heel goed

Ze doen wat ze beloven volgens de website, dus goed

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Heb de boeken niet uit de verpakking gehaald ondat het een kadoo is voor n vriend van mij.

Ik heb de boeken ingepakt nog doorgestuurd naar mijn vriend. Waarschijnlijk komen ze dinsdag bij hem aan. Ze zagen er mooi uit in elk geval maar de inhoud heb ik nog niet bekeken. Maar ben er eigenlijk wel van overtuigd dat het supermooie boeken zijn en dat mijn vriend er erg blij mee zal zijn.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Prachtige boeken.

De boeken zien er geweldig uit en voldoen volledig aan mijn verwachting. De eerste uit de serie kocht ik als proef exemplaar. Daarna besloot ik ook de andere te bestellen. Jammer dat de website geen mogelijkheid biedt om de overige in één keer te bestellen zonder verzendkosten. Die betaal ik nu 4 keer.

Weer top

Zeer snel geleverd en de kwaliteit is wederom top. Door het inkleuren spreken de foto’s veel meer aan. Voor de geïnteresseerden een “ must have” .

Razendsnelle levering

Supersnelle levering.

S avonds besteld , de volgende dag in huis. Topkwaliteit boek.

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.