Snelle verzending.

Het verjaardagscadeau voor mijn vader is snel verzonden en was ruim op tijd in huis.

Prachtig boek.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Prachtige boeken en snelle levering!

Boeken en kalender zijn prachtig. Levering was snel!

Helemaal top!

Voor mijn vader het mooie boek besteld: WOII in kleur. Het kwam binnen de gestelde lwvertermijn en was keurig ingepakt. Dus alles top geregeld.

Duidelijk transparant

Mooi om te lezen, geeft duidelijk weer waar het om gaat.

Snel en goed geleverd.

Zoals altijd, prachtige kalender, schitterende foto's.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Waar voor je geld en snel in huis.

Prachtig boek en een aanvulling op wat er op dit gebied al is aan boeken. Vakwerk van de inkleurder.

Supersnelle levering.

Heb het boek "WW2 in Kleur" besteld, betaald en binnen 5 minuten had ik al een bevestigingsmail, dat het boek bij DHL was aangemeld. De volgende dag is het geleverd. Super!

top

Geweldige boek en top verzending

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Zeer interresant boek (serie)

Jammer dat deze set in vier delen is en dat het mogelijk wel 2024 zal zijn voor ze alle 4 in mijn bezit zijn. (vlgs jullie verwachtte uitlever/ verschijnings data.)

prachtige kalender

mooie kalender snel geleverd

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

De snelle levering is top.

prima service, snelle levering

Prettig

Uitstekende kwaliteit !

Uitstekende kwaliteit !

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Uitstekend uitgave qua inhoud en presentatie

Ik heb deel 1. 'De Tweede Wereldoorlog in Kleur'; zeer waarschijnlijk koop ik ook de overige 3 delen.

Goed verpakt en snelle handeling

Wel een vraag,bij het verschijnen van de volgende delen krijg ik dan een bericht?

Een mooi boekwerk.

Ik heb 'De Tweede Wereldoorlog in kleur' deel 1. Een mooie uitgave op goed papier, mooie foto's en hardcover. Waarschijnlijk bestel ik t.z.t. ook de overige drie delen.

Gewoon weg goed

Een mooi boek ontvangen: Tweede Wereldoorlog in kleur. Zeer waarschijnlijk ga de andere drie delen t.z.t. ook bestellen. Mooie foto's in een hardcover exemplaar.

super

Eerst 1 boek gekocht en daarna toch nog 1. De portokosten werden geretourneerd doordat ik op het bedrag kwam van gratis verzenden. Dit is heel netjes.

Prima mooi boek

Positief

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Niets aan toe te voegen. Prachtig boek!!

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.