Alles wat in de mail stond is prima uit gevoerd mooie kalender aanrader

Alles wat in de mail stond is prima uit gevoerd mooie kalender aanrader

altijd mooi drukwerk en op tijd geleverd

Dit jaar miste ik wel mijn naam op de nostalgische feyenoord kalender, vorig jaar hadden jullie nog een pagina achterin met alle namen van klanten die vooraf hadden besteld

Fantastisch.

Fantastisch....

Fantastisch....

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

De spullen die ik heb besteld werden netjes op tijd geleverd.

Als ik weer op tijd een berricht van jullie krijg, bestel ik weer 2 Feyenoord kalenders.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

De spullen die ik heb besteld werden netjes op tijd geleverd.

snelle en correcte levering

mijn vierde boek dat ik bij Kick gekocht heb en allemaal snel geleverd

Tweede keer zelfde probleem

Voor de tweede keer in drie jaar de nostalgische voetbalkalender besteld. Als je vroeg besteld kan je aangeven hoe je je naam in de kalender wil hebben. tot twee keer toe aangegeven dat ik alleen mijn voornaam in de kalender wil en nu voor de tweede keer mijn hele naam in de kalender. Buiten dat de kalender echt prachtig is, vind ik dit uitermate slordig. Als je als bedrijf op deze manier met de gegevens van een persoon om gaat.

Mooi op tijd ontvangen

Geweldige documentatie

De ervaring heb ik met talrijke Feyenoord boeken. Echt geweldig hoe mooi allemaal.

Mooie kalender

Super goed

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Overzichtelijke website, zeer correcte en snelle afhandeling.

Heel plezierig. De website is duidelijk en overzichtelijk. De wijze van betaling idem. Afhandeling van een bestelling gebeurt snel (waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden van de verzendstatus) en correct. Producten worden goed en veilig verpakt bezorgd.

Prima service.

Na een misverstand van mijn kant, direct contact gehad over mijn bestelling welke inmiddels is binnen gekomen.

Fantastische Kalender

Fantastische herrineringskalender, mooi verjaardagscadeau!!

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

De laatste jaren heb ik een feyenoord kalender besteld, iedereen tevreden

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Super mooie boeken in een geweldige kwaliteit en zeer goede service. Aanrader!!!

De site is duidelijk en toegankelijk. De boeken zijn zeer mooi gemaakt en exclusief. Prijzen zijn prima prijs kwaliteit verhouding. Levering keurig verpakt en binnen logische verwerkingstijd. Echt een aanrader voor een mooi cadeau.

Super Dik Tevreden!

Heel makkelijk te bestellen Perfect op de hoogte gehouden van het verdere bestel en bezorg proces! Aanrader!

Mooie kalender

Kalender ziet er mooi uit

Blij met de kalender van onze mooie Club Feyenoord

Dit wordt de derde jaar dat wij de Feyenoord kalender bestellen. En hebben niets te klagen er over :-) Service en levering is top! Zou zeggen op naar het jaar daar na weer :-)

Lars

Elk jaar weer een schitterende nostalgische Feyenoord kalender.. Ga zo door

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.