Super snelle levering keurig verpakt

Was heel snel binnen en de kalenders zijn echt heel erg mooi

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Dacht dat mijn kalender gepersonaliseerd was .

Vlgs mij stond dat je de kalender gepersonaliseerd zou worden maar dat was hij niet.

Teleurstellend

Reden van teleurstelling is dat ik de nostalgische Heerenveen kalender bestelt had met mijn naam echter, blijkt dit niet opgenomen te zijn en staat er op de afhaallijst achter mijn naam dat een “NEE” bij vermelding van naam. Mede de vermelding van naam was juist de reden om deze kalender als Pre-order al te bestellen. Vriendelijke groet, Peter Visser

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Super snelle en nette levering

Bestelling in 1 dag bezorgd. Keurig verpakt; heel tevreden. Mooie keuze aan boeken.

Groot Kalender

Goede service. De kalender kwam nog eerder binnen dan dat het beloofd was !!! Maar ik schrok wel een beetje van de groo-oote hihi Het hangt en ben er zeer blij mee, met oud-Spartanen die ik nog heb zien spelen. Ja, ja, ook ouderen kunnen zo'n kalender gebruiken en mooie herinneringen ophalen, van welke club dan ook.

Boek niet geleverd

Boek nog niet geleverd

ik heb mijn bestelling (22-11) nog niet ontvangen

daarom begrijp ik niet waarom ik de een beoordeling moet geven, dat is niet handig van jullie.

snelle en goede verzending

xx

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Bezorging op afhaalpunt verlaat en papier kwaliteit niet juist.

Mooie kalender met prachtige foto's. De papier kwaliteit laat te wensen over. Kreukt al als je er naar ziet. Jammer want bij omslaan is het blad al gekreukt. Kalender bedoeld als kado aan een oud speler die voor op de foto staat, maar met de kreukels lijkt hij wel gebruikt.

Niet leuk

Vond m niet zi leuk. Maar ha hetxwas n historische. De foto s zeiden ons nuwt veel. Verkeerde keuze gemaakt. En ik dacht dat decpersoonlijke naam voorop kwam. Gr Erna Kohler

Lange bezorgtijd

Moest 2 weken wachten op bestelling, en dat voor een simpele kalender. Duurt veel te lang. De Sparta kalender is verder wel erg mooi.

Slecht

Kalender zou vanaf 26 november worden geleverd nog steeds niet.

Keuze foto’s minder dan 2021. Tribunes ? Kwaliteit foto’s korrelig

Tegenvaller

Ten eerste was de kalender niet beschikbaar op de afgesproken datum. Ik werd hier pas na een dag van op de hoogte gesteld. Dit kan natuurlijk gebeuren maar ivm een verjaardag hd ik de kalender die dag nodig. Toen ik hij Twente kwam om de kalender op te halen zeiden ze me dat ze zelf pas net geinformeerd waren. In de mail savonds van Kick stond dat de kalender niet de volgende dag maar pas de dag erna opgehaald kon worden. Terwijl FCTwente die betreffende dag niet geopend was… Wat mij vooral tegenvalt is het feit dat we een naam konden aanleveren die, net als vorig jaar, op de kalender zou worden gezet. Dit ontbrak gewoon op de kalender. En ook hier ben ik niet over geinformeerd.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Kalender is mooi, levering waardeloos

Mooie kalender wordt zonder aankondiging over aflevering door een bezorger die niet aanbelt in de zeikende regen voor de voordeur gelegd… Een dag later kletsnat aangetroffen…

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

ik heb mijn bestelling nog niet mogen ontvangen

er is nog geen ervaring :(

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Geweldig mooi, schitterende foto's, echt Top.

Ik heb de kalenders van Feyenoord, oude liefde, met m'n idool Willem van Hanegem, en de kalender van Ajax besteld, m'n nieuwe favoriete club want ze presteren bijna altijd. Spelen echt altijd voor het Landskampioenschap, dat kunnen ze in Rotterdam Zuid niet zeggen. Daarnaast kunnen ze structureel niet met geld omgaan, in Amsterdam wel, zeker de laatste jaren. Twee geweldige kalenders! Één minpunt, de kop van de grootste kwal in de voetballerij, Kuyt! Verder een hele positieve beoordeling.

Helemaal top

Kwam mooi op tijd. Was goed verpakt. En heel netjes afgeleverd.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

De wielerkalender gekocht bij voorinschrijving. Wat een plaatje is het geworden. Een collectorsitem.

Prachtige foto's

Heel mooie kalender voor de echte fan. Goede informatie door uitgever. Dacht alleen dat de opgegeven naam op de voorkant van de kalender zou komen, blijkt op het inlegvel (achterin) te zijn.

is goed

is goed

uitstekend

Mooie Sparta kalender en keurig verpakt thuisbezorgd.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Prima kwaliteit mooie vormgeving Geweldige foto's voor nostalgische voetballiefhebbers en voor degene die die prachtig periode hebben gemist en erover geïnformeerd willen worden

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Ik had er wat meer van verwacht

Als SC Heerenveen fan zo'n 45 jaar lang moest ik uiteraard in bezit komen van deze kalender. Jammer dat de teksten bij de foto's uitermate klein zijn. Toch had ik meer echte foto's uit de vroege historie. Maar wellicht logt dat aan mijzelf. Het gaat me niet om de grootte van de kalender. Dat mag best wat bescheidener een volgende keer.

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.