netjes geregeld

de kalender voor mijn buurman besteld en kreeg netjes bericht dat hij die dag bezorgd wordt

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Levering en kwaliteit van het boek uitstekend, telefonische bereikbaarheid slecht

De bestelling is keurig op tijd geleverd, en de kwaliteit van het boek is prima. Daar ben ik zeer tevreden over. Ik heb echter een negatief punt betreffende de telefonische bereikbaarheid. Ik heb namelijk een keer of 10 geprobeerd om telefonisch contact te leggen omdat ik een vraag had over de levering, In al die gevallen werd de telefoon niet opgenomen terwijl ik toch belde tijdens de kantooruren.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Mooi dik boek met goede verhalen

Geweldig!

Boek op donderdagmiddag besteld en vrijdag vrieg in de middag in huis! Top.

Heel slecht

Ik heb een boek besteld maar dat kwam beschadigd aan. Ik probeer contact te leggen maar dat lukt niet. Ondertussen al zeven maal gebeld maar niemand neemt de telefoon op. Ik hoop dat het op korte termijn opgelost gaat worden. Ik heb zelfs een mailtje gestuurd waar ik ook nog geen antwoord op heb gehad.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Wederom een prachtig naslagwerk.

Wederom weer een prachtig naslagwerk, dit keer van Willem II. Alleen jammer dat het niet dezelfde formaat en inhoud heeft als de overige voorgaande jubileumboeken.

Top ervaring

Prachtig hoe jullie bij mijn boek(en) ook een oud shirt mee leveren.. hoe snel de levering is en de service Niks op aan te merken

Prachtig jubileumboek 125 jaar Willem II

Waanzinnig mooi naslagwerk van 125 jaar Willem II! Prachtig.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Kick uitgevers maakt voetbalboeken van uitzonderlijke kwaliteit.

Als voetbalboeken verzamelaar zijn de boeken van Kick Uitgevers een prachtige aanvulling qua boeken. Ook het laatste boek Willem II 125 jaar is weer van een uitzonderlijke kwaliteit. Jammer dat er nog geen vervolg is op de serie Oranje toen en nu. Ik wacht weer met spanning af op het volgende boek.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

"Ajax heeft de Europacup" is prachtig gemaakt, bevat veel nieuwe info en schitterende foto's.

Mijn ervaring met Kick-uitgevers is heel prettig geweest. Ze deden echt hun best voor me en waren zeer behulpzaam.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Geweldig wat een prachtig boek over Willem II.

Prettig te lezen dit dikke boek op tafel, mooie verhalen, heel veel nieuwe informatie. Prima chronologische indeling. Schitterende foto’s. Echt een aanrader voor elke voetbalfan of mensen die geïnteresseerd zijn in de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Kwaliteit boek uitstekend, mooi ingebonden, kwalitatief dik papier.

Prachtig boek over Willem II

Ik had het boek ‘WILLEM II – een beeld van een club’ besteld voor de verjaardag van mijn man. Leuk detail dat zijn naam op de titelpagina staat, onder het nummer van het boek. Het is een prachtig boek, mooie foto's en verhalen over 125 jaar Willem II

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Snel na mijn bestelling een prachtig boek over 125 jaar Willem II ontvangen!

Prima service! Prachtig vorm gegeven boek! Hup Willem II !!

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Mooi boek c.q. historisch verslag (zie opm.)

Helaas is bij het verzenden de rechterbovenhoek van kaft beschadigd. Ik wil(de) dit boek cadeau geven aan een zakenrelatie ...

Product is prima

Wel matige communicatie over wanneer vertraagde levering wel bezorgd zou worden.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Een prachtig boekwerktegen een redelijke prijs

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

boek is heel mooie alleen naam vereerd die er in staat,

mooi boek maar verkeerde naam voorin. Jammer.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Kick uitgevers levert juweeltjes af om te bewaren voor de eeuwigheid.

Kick uitgevers levert kwalitatief hoogwaardige boeken af. Veel aandacht voor vormgeving en volledigheid van de inhoud; daar worden geen concessies aan gedaan. De serie stoeptegels over betaald voetbalclubs zijn daarbij een hoogtepunt in meer dan een eeuw aan jubileumvoetbalboeken. En ook in communicatie is er aandacht voor service en tevredenheid.

ongelofelijk top

Had een bestelling ontvangen maar door de transporteur flink beschadigd. Melding gedaan en boek is vervangen zelfs op naam zoals eerste zending TOP

Zeer goede service

Boek was beschadigd, na een telefoontje en een mail met foto's had ik 2 dagen nadien een nieuw boek

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

De artikelen waren makkelijk te bestellen. Ik ben steeds goed op de hoogte gehouden wanneer het product geleverd zou worden. Betaalbaar en artikelen waren goed verpakt.

Snel

Zeer snel

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Betrouwbaar en een goede communicatie.

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.