Mooie boeken

Ik vind de boeken uit de Eredivisie bibliotheek fantastisch. Ze staan allemaal bij mij in de kast. Toppers.

Fantastisch !

Vanaf opdracht tot levering klopte alles volgens afspraak. Het boek (Willem II) is in alle opzichten zeer indrukwekkend. Wat een ongelooflijk werk moet dit geweest zijn. En wat een geweldig prachtige uitvoering. En dat voor zo'n prijs ! Dat kan alleen als je er heel veel passie, liefde en super veel tijd in stopt. Ik dank jullie wel. Ook Willem II mag heel erg blij zijn met dit product (zijn ze ook). Diepe buiging en respect ! PS: Ik wilde cijfer 10 en 5 sterren scoren maar meer dan cijfer 9 en viereneenhalve ster staat het systeem niet toe. Voor mij zijn jullie cum Laude geslaagd !!

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Toch een héél klein beetje: Jammer, maar helaas!

Omdat ik er redelijk snel bij was met mijn bestelling …. heb ik ook redelijk lang moeten wachten op de levering. En wachten duurt vaak lang. Maar goed, dat wachten had ik graag over voor zo’n pracht-boek. Helaas bleek bij de aflevering dat de perforering van de kartonnen buitenverpakking compleet verbroken was en na het boek uitgepakt te hebben bleek een hoek van het boek aardig “gebutst”. Dat is natuurlijk iets wat ik zelf graag ten alle tijden zo lang mogelijk zou willen voorkomen! Dat is dus mijn “Jammer, maar helaas” punt. Voor het overige is het een pracht van een boek. Mijn buurman, die uit de drukkerij-wereld komt was ook lovend over de kwaliteit van het druk- en het bindwerk. Ook de bijgeleverde kalender en met name de oudere, ingekleurde foto’s…….. p r a c h t i g !!!

Fantasties

Prachtige uitgave met mooi ingekleur de foto's, veel informatie van de club op prachtig kwaliteit papier en een prima drukwerk

prachtig boek

Prachtig mooi boek over de geschiedenis van Willem II. Mooie foto's en goede beschrijvingen.Geweldig.Zal er met plezier in lezen.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Heb wederom een fantastisch (jubileum) boek bij Kick Uitgevers gekocht.

Afgelopen week het Jubileum boek over Willem II ontvangen. Het boek ziet er weer fantastisch uit en ik weet zeker dat ik er weer vele leesplezier aan ga beleven. Na het weekend ga ik aan de klus beginnen om dit boek over Willem II te lezen HeB alle 11 jubileum boeken die door Kick Uitgevers zijn uitgegeven in mijn bezit. Vraagje: Is er een volgend jubileum boek over een betaalde voetbal club in voorbereiding? Kunt U mij vertellen van welke club en wanneer dit boek eventueel te verkrijgen is.

Alles prima

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Enorm blij met de clubboeken van Kick Uitgevers. En de prijs is enorm laag als je bekijkt wat je ervoor krijgt. Mooie verhalen, schitterende foto's en heel goed wat betreft de cijfers, opstellingen etc. Jammer dat van het gehanteerde formaat bij de eerdere clubboeken is afgeweken. Anders was de serie nog mooier geweest. Ga zo door!

Waarde voor mijn geld

het is pure kwaliteit

Een geweldig boek over Willem II

Het zeer uitgebreid boek is verzorgd, overzichtelijk en zeer gedegen uitgevoerd. De kwaliteit straalt er vanaf. Een sierraad voor mijn boekenkast. Ben reuzeblij met deze uitgave.

geweldig, heel mooie foto's

goed overzicht van 125 jaar Willem II, vanaf seizoen 1973-1974 ik deel uitmaak.

Mooie kwaliteit en goede service

Mooie kwaliteit en goede service

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Boek keurig ingepakt en geleverd

Boek netjes volgens afspraak geleverd

geweldig

ze komen de afspraken na, dus het zijn hele goede mensen

Topboeken!

Niet mijn eerste boek van Kick en ook niet mijn laatste verwacht ik.

Juweel van een boek

Prachtig boek met prachtige foto’s over de geschiedenis van deze mooie club

Mooi boek

Het boek ontvangen van 125 jaar Willem II, met nummer 123 en eigen naam. Echt een heel leuk kado en is ook goed ontvangen!!

Geweldig mooi boek .

Het is een prachtig boek van mijn favoriete club. Als overburen van het Koning Willem II stadion heb ik veel plezier als ze moeten voetballen. Er is veel werk ingestoken om zo een mooi boek te maken.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Goede kwaliteit,goedeprijs,snel en netjes geleverd

Goed en snelle service

Wederom een prachtig boek, zoals altijd. Bedankt daarvoor.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Zeer goede service, n.a.v. een vraag/opmerking.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Een prachtig boek. Mooi uitgevoerd Goed ingedeeld. Mooi werk.

Heel mooi boek!

Mooi Boek

Mooi boek zal ik heel wat kijk en lees plezier van hebben.

Boek prachtig, levering zorgvuldig

Ook dit boek weer prachtig uitgegeven. De levering per post was zodanig dat het boek goed beschermd was. Kortom, alles prima

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.