het zijn schitterenden boeken

ik vind het jammer dat als het boek uit verkocht is lang duurt dat de 2 de druk komt voor mensen die het boek gemist heeft.

Prachtige kalender, bezorging minder

Bezorging dag later dan gepland, maar de kalender is prachtig!

Prachtige boeken .. slecht contact

Allereerst wil ik opmerken dat ik zeer tevreden ben met de boeken, ik heb de eerste 10 stoeptegels ( Feyenoord t/m Heerenveen ) en vind de boeken prachtig. Op 10 mei heb ik echter onderstaande email gestuurd nav het boek over Willem II en nog geen antwoord gehad, dat vind ik dan wel een minpunt : “ Ik ben een enorme fan van de stoeptegelserie met jubileumboeken van clubs. Binnenkort bestel ik 100 jaar Heerenveen bij jullie en ben ik weer compleet.Nu zie ik plots 125 jaar Willem II veel goedkoper, dunner en in een afwijkend formaat. Betekent dit dat jullie van het ‘oude’ formaat afstappen en er dus geen vervolg komt ?“ Met vriendelijke groeten, André van der Spek

Snel en accuraat.

Keurig geleverd fantastisch boek

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Prima boek, prima service en communicatie

Gewoon 5 sterren: prima boek, goede communicatie en snelle levering. Goed verpakt ook.

Uitstekend !

Bezorgd zoals belooft. Ook perfect verpakt. Vaak worden boeken minder goed verpakt en raken de hoeken bij PostNL beschadigd. Deze is in perfect bij mij aangekomen. Dit mede door de goede verpakking.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Jammer van de beschadigde doos

Het deksel van de doos is op 2 hoeken gescheurd Heel jammer, het is wel een special edition doos. Sweater en boek zijn natuurlijk fantastisch.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

prima boeken voor een redelijke prijs

Goede aanbieding via het AD, snel geleverd

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

alweer een mooie toevoeging op de plank

Op tijd geleverd en goed verpakt.

Boek prachtig, vervoer slecht

Het boek ziet er top uit. De verpakking van de trilogie luxe editie Was op meerdere plaatsen stuk. Hoeken gescheurd erg zonde voor een verzamel product.

Slecht

De box waar het boek in zat,was zwaar beschadigd. Erg jammer.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Mooi boek, maar helaas niet aangekomen zoals we besteld hadden.

Ik heb een boek besteld waarin de namen zouden komen van onze ouders, eenmaal aangekomen stonden ze er niet in vermeld. Jammer!

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

adembenemend mooi, en vol echte verhalen.

schitterend boek mooi kwalitatief geleverd. prachtige verhalen gewoon een superboek net als die van feijenoord van vorig jaar!!!!!!

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Uitstekend tevreden komt afspraken na.

Is aan te bevelen uitstekend verzorgd.

Boek ziet er prima uit.

Het boek de Ajax-trilogie ziet er prima uit. Het is goed verpakt zodat er geen beschadiging optreedt. Wat wel een punt van aandacht is dat de bezorger het boek niet bij de buren afgeeft, maar gewoon voor de voordeur neerzet. Ik vind het boek te duur om dit te doen. Iemand kan het zo meenemen.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Het boek is goed, alleen is beschadigd bij aankomst

Het boek is dik in orde ziet er mooi uit. Alleen jammer dat het boek beschadigd is aangekomen. Het betreft niet alleen beschadigingen aan de buitenkant (hoek van boek is licht gedeukt). Echter ook aan de binnenkant van het boek. Het lijkt wel of er bladzijden zijn omgeslagen, alsof het al eerder is gelezen. Er zit zelfs een klein scheurtje midden in een pagina. Het cijfer is ook gebaseerd op de toestand van het boek. Inhoudelijk is het prima in orde.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een:

Mooi verzorgd boek en netjes verzonden.

Voor herhaling vatbaar eventueel bij een nieuwe aankoop.

Alles is goed geregeld

Zeer Mooie Boeken

Zeer Mooie Boeken , ga zo door zou ik zeggen. Laatste boek Ajax Trilogie was erg fraai. Nog een tip voor de toekomst voor een nieuw onderwerp; - Oranje / Nederlands elftal WK 1974 ( Totaalvoetbal ) - De Gouden Jaren van Ajax onder Louis van Gaal 1991-1996

Gewoon goed!

Kalender besteld en paar dagen later netjes verpakt geleverd zoals afgesproken

Goed.

Goed.

• De kwaliteit van de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Prachtige en zeer uitgebreide boeken

Schitterende boeken met zeer uitgebreide verhalen en fotoserie. Als je zit te lezen en kijken is het een feest der herkenning. Hoop dat jullie nog veel van dit soort boeken maken, speciaal van Ajax of van Ajax gerelateerde spelers. Ga zo door.

uitstekende

ga zo door

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.