prachtig

ik geniet iedere dag van mijn nieuwe kalender

Prima dienstverlening

TOP

Prachtig product ontvangen.

In eerste pogingen lukte bestelling niet. Later wel.

Prachtig

Ik had een kalender van Feyenoord besteld en gekregen. Kwa prijs vond ik het wel wat duur en dan komen er ook nog eens verzendkosten bij.

mijn geliefde en soms verguisde prachtige Ajax in 12 sublieme foto's

Van bestelmoment tot ontvangst steeds prettig gecommuniceerd. En dan als Kers op de taart de werkelijke ontroerende jonge Johan Cruyff op de totale voorkant. Johan blijft voor altijd. Wat een keuze, wat een liefde voor het vak, dank daarvoor.

Duurde lang maar goed

Als het wat langer duurt, laat het de klant dan even weten U vraagt niet voor niets mijn e-mail adres De rest was perfect en voor herhaling vatbaar, en ik zou graag op de hoogte willen blijven van evt nieuwe acties

• De beelden die worden gebruikt in de boeken beoordeel ik met een:

Geweldige kalender meer dan waar voor mijn geld

Geweldige bewerkte foto's van lang vervlogen tijden

Nog niets in huis

Kan nog geen oordeel geven, heb nog steeds niets ontvangen, 2 de zending zou zijn verstuurd, maar nog geen bericht van verzendbedrijf!!!???

Prima geregeld

Ik heb de Feyenoord nostalgische voetbalkalender besteld via de website. Deze kalender werd stevig verpakt al binnen enkele dagen bezorgd. De kalender ziet er erg mooi uit.

Mooie ado kalender

Uitstekend!

De bestelde GAE-kalender werd keurig op de afgesproken datum geleverd. Stevig ingepakt ook. Perfect!

• De beelden die worden gebruikt in de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Herinneringen aan mijn cluppie zijn toch het mooiste. En die krijg ik terug met deze prachtige platen. (ik woon dan wel in Nijmegen maar ben natuurlijk NAC supporter)

Prachtige kalender

Ik had de nostalgische PSV kalender besteld omdat ik hoopte dat mijn schoonvader Piet Fransen er in zou staan en dat bleek meerdere keren het geval. Ook het feit dat je je naam bij de vrienden van PSV kon zetten was geweldig. De kalender is prachtig gedrukt op A2 formaat en werd netjes en goed verpakt geleverd.

Heel erg goede boeken

Heb meerdere boeken van Kick besteld en ontvangen (Feyenoord betreffende vooral of alles) Ik moet zeggen dat al die uitgaves perfect zijn uitgevoerd, met zorg gemaakt (weinig of geen fouten in tekst of anders). Ik ben er echt heel positief over, klasse ! Hoop dat er meer uitkomt over Feyenoord, met name over Coen Moulijn zou mooi zijn. Ik heb wel eens gedacht (en ook suggestie gedaan aan de Feijenoorder, supportersvereniging) voor 1 x een Ultieme Uitgave over Coen, met vooral veel mooie foto's (geschreven is er over die man bijna alles denk ik) Indeling in tijdsfases bijvoorbeeld die foto's .Eerste deel 1937 tot 1955 zijn Xerxestijd, dan deel over Feyenoord van 1955 tot 1965. Dan 1965 tot einde carrière en een deel apart Ned XI-tal.... (maar bij zijn 10-jaar geleden overleden zal te kort dag zijn) Maar ik begrijp wel dat jullie wel afwegen of er wel markt voor is....

Uitstekend.

2 Kalenders besteld, keurig verpakt in stevig karton. Kalenders zijn met liefde vorm gegeven, prachtig ingekleurd en schitterend formaat. gekocht voor Sinterklaas, voor 2 zoons van 19 en 22 jaar. beetje nostalgie bijbrengen.. kortom, niks dan lof. in het verleden ook boeken aangeschaft, ook deze met plezier gelezen, en na verloopt van tijd ga je er wederom in bladeren.

• De beelden die worden gebruikt in de boeken beoordeel ik met een:

Mooie boeken die de moeite zeker waard zijn om te lezen.

Ik heb wat boeken via jullie en ook de Ajax kalender is de moeite waard.

goede ervaring

goede ervaring door snelle en goede levering

• De beelden die worden gebruikt in de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Prima! Ajax voetbalkalender echt de moeite waard en snel na bestellen keurig bezorgd!

Zie boven

• De beelden die worden gebruikt in de boeken beoordeel ik met een:

Mooie nostalgische producten van een spraakmakende / historische voetbalploeg

Producten die niet mogen ontbreken in de verzameling van een echte en trotse supporter

• De beelden die worden gebruikt in de boeken beoordeel ik met een:

Wat een prachtige kalender van mijn favoriete club.

Ik ben heel erg blij dat ik deze kalender heb besteld. De foto's roepen herinneringen op. Bijvoorbeeld die foto van Hans Kraay. Reactie van de spelers van Feijenoord ( of was het toen al Feyenoord) toen ze de hoofdwond zagen : ... iedere veranderingen aan dat gezicht is een verbetering... Ik heb nu al een idee voor de foto's als 2021 voorbij is: een prachtige collage maken en op de muur plakken.

• De beelden die worden gebruikt in de boeken beoordeel ik met een: N.v.t.

Keurig verpakt en verzonden.

Keurig

Mooie kalenders. Liefdevol gemaakt.

Goed!

Ik heb een mooie Ajax retro kalender ontvangen van Kick uitgevers. Enige puntje van aandacht is de leveringsduur, die kan wat lang zijn.

Prachtig exemplaar

Jammer dat de juiste leverdatum nooit vermeldt is!

Gedempte Zalmhaven 203

3011 BT Rotterdam

Over Kick uitgevers

Met liefde voor woord én beeld! Kick uitgevers zijn: Matty Verkamman, Ruud Verkamman en Jaap Visser. Zij zijn de makers van mooie boeken, luxe uitgaven tegen relatief lage prijzen, met als uitgangspunt dat knap werk niet per se duur hoeft te zijn. De drie van Kick maken boeken met liefde, en zoeken altijd naar evenwicht tussen woord en beeld. Kick uitgevers is geen letterfabriek, maar een kleine, in schoonheid gespecialiseerde boekenmakerij. Kwaliteit gaat bij Kick voor kwantiteit omdat het oog gestreeld moet worden. Het oog dat niet alleen woorden aftast, maar zich ook wil laven aan beelden.