Gewoon altijd goed

Snel, altijd redelijk met prijzen, Heeft altijd goede refurbished toestellen

Direct geholpen

Mijn iPhone scherm reageerde niet meer, ik kon meteen komen, de oorzaak is gevonden waardoor de keuze voor een nieuw scherm makkelijk te maken was. Binnen een uur was m’n iPhone weer als nieuw, dank je wel!

Uitstekende service

Ik had een probleem met internet op mijn iPhone en kon direct langskomen voor reparatie. Het bleek dat er een probleem was met VPN software dat direct werd opgelost. Er was geen reparatie nodig en er werden ook geen kosten in rekening gebracht. Prima service en heel hartelijk dank.

Altijd top

Altijd goede snelle service al jaren klant

Kwaliteit en afspraak is afspraak

De Ipads die we aanboden ter reparatie werden vakkundig gerepareerd en alles volgens de prijs en in de tijd zoals was afgesproken. Fijn bedrijf met vriendelijke mensen!

Super service!

Blij met mijn nieuwe gsm, goede uitleg!

Top service!

Defect scherm 6S snel gerepareerd voor een geschikte prijs. Had zelf twijfels bij accu, maar deze bleek goed te zijn. Ook nog goed beschermend hoesje cadeau gekregen. Top!

Duidelijke voorlichting super service.

Vlotte en duidelijke uitleg, alles snel geregeld. Rustig en bekwaam. Aanrader om hier met je vragen over en problemen met mobiel heen te gaan.

Gewoon altijd tevreden de deur uit.

Al meerdere keren reparaties laten uitvoeren en altijd snel en kundig geholpen hierbij. Prijs-kwaliteit verhouding is prima, goede onderdelen en service voor een degelijke prijs. Nog nooit problemen gehad met de vervangende onderdelen. In tegenstelling tot andere zaken waar ze goedkope aftermarket onderdelen gebruiken. In het kort: Zeer tevreden, kan IRepair4U aan iedereen aanraden.

Fijne ervaring!

Super goed geholpen, een super snelle service en ontzettend klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen!

Vriendelijkheid , deskundigheid en openheid

Mijn iphone SE had schermschade en op afgesproken tijdstip nam ik plaats voor een buro waarachter de eigenaar direct met de iphone aan de slag ging om scherm te vervangen.. Zijn medewerkster bood me iets te drinken aan en ik zat me te verwonderen hoe hij met zijn kleine schroevedraaiertjes aan de slag ging. Tijdens het afrekenen tipte hij me nog even dat de schade mogelijk verhaald zou kunnen worden via de inboedelverzekering en na 3 kwartier stond ik weer buiten. Tevreden! Ps ik geef in beoordelingen nooit het cijfer 10

Geweldig!

Geweldige service gwn top

Goeie service, staan meteen voor je klaar.

Glas kapot, kon meteen mijn gsm. brengen Goeie prijsopgave en gelijk alles gerepareerd. TOP.

Super goede service !

Super fijn adresje.

Zeer prettig

Kwaliteit, goede service

Goed en snel geholpen

Geen probleem te moeilijk en snel opgelost

Altijd meedenkend, fijne service!

Bij schade kom ik altijd hier, snelle en adequate service! Ook nieuwe/ refurbished telefoon koop ik vaak hier

Deskundig en altijd zoeken naar een oplossing

Geweldige klant vriendelijkheid en oplossingsgericht gericht!!

Snelle Service Goede Service Zeer klantvriendelijk

Kan altijd meteen terecht Wordt goed geholpen Vriendelijk

Snelle service en betaalbaar

Ik bende kon hem komen brengen en binnen een uur was hij weer klaar. Super snel. Dankjewel.

Gewoon een zeer professionele bedrijf

geweldig en snel

Je kunt er altijd terecht. Wordt vriendelijk geholpen en proberen het ook snel en zo goedkoop mogelijk te doen. Super goed bedrijf.

Goede Service!

Snelle service en professionele uitleg!

Ambachtsweg 5 F

5531 AC Bladel

Over IRepair4u

Laat je smartphone of tablet vakkundig en snel repareren bij IRepair4u in Bladel. Op IRepair4u.nl vind je de meest voorkomende reparaties en hun prijzen. IRepair4u is een betrouwbaar reparatie adres in De Kempen. Wij bieden: - Premium service - Persoonlijk; klaar terwijl je wacht - Scherpe prijzen inclusief montage en 21% BTW - 3 maanden garantie - Onderdelen van originele kwaliteit - Goed bereikbaar vanuit België