Snelle reparatie

Scherm kapot.. geen beeld meer.. Gebeld , helaas scherm niet op voorraad maar kwam de volgende dag binnen en is toen gelijk gemaakt!

Geweldige service

Altijd snel en een goede service! Jan verstaat zijn vak goed.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden over de snelle service en reparatie van mijn telefoon!

Goede en vlotte service

Oplossingsgericht met goede servide, bij grote kosten wordt er overleg gevoerd wat de eventuele mogelijkheden en kosten zijn.

snelle service

zelfde dag netjes geholpen en gerepareerd, top ;-0

Het mooie van jullie is dat je direct contact hebt’ Mijn apparatuur werkt nog steeds: Wij wensen jullie fijne feestdagen . En veel succes in 2022.

Alles geweldig geregeld

Zoals afgesproken, uitgevoerd en nog steeds tevreden! Ga zo door!

Vlot en vakkundig

Ik heb afgelopen week mijn iPhone XS bij IRepair4u afgegeven, mijn telefoon was binnen 2 uur weer klaar en ik kon zonder problemen verder. Boven mijn verwachtingen.

We zijn erg tevreden

We zijn erg tevreden en gebruiken onze telefoon steeds meer en wensen jullie fijne feestdagen en een goed en gezond 2022

Mijn telefoon batterij was erg uitgezet en wad aan vervanging toe. Heb mn telefoon weg gebracht binnen 1 uur kon ik hem weer ophalen en werkte weer top! Snelle service en klant vriendelijk

Geweldig geholpen!!

Geweldig geholpen, vriendelijk, goed en super snel!!

Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Ik werd meteen goed geholpen.

Tablet Perfect gemaakt.

Tablet Samsung defect scherm laten maken. Perfect uitgevoerd, ouderwets vakwerk. Nogmaals onze dank, Familie Smolders

Goed advies en snelle service tegen een concurrerende prijs

Vakkundig en snelle service

Prettig

Goede, snelle en betaalbare service !

Zoals al gezegd, goede service, een belletje en volgende dag gemaakt. En zeker niet duurder als andere reparateurs !

super snel én goed én scherpgeprijsd

Mijn mobiel was gevallen en het scherm was stuk Hij werd opgehaald , gerepareerd en de volgende dag weer gebracht scherpe prijs ook!

fantastisch

Wat onmogelijk lijkt wordt toch gerepareerd! Beloften worden nagekomen en waar gemaakt

Goed en vakkundig geholpen

Snelle vriendelijke en professionele service

Offerte op maat, snelle reparatie, goede kwaliteit

top bedrijf goede service

snelle vakkundig bedrijf goede en snelle service

Gewoon goed en meedenken naar oplossingen.

goede service en verstand van zaken

Op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in de technologie. Snelle professionele service.

Vakkundig en snel gerepareerd!

Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers. Super blij met de snelle en vakkundige service!

Ambachtsweg 5 F

5531 AC Bladel

Over IRepair4u

Laat je smartphone of tablet vakkundig en snel repareren bij IRepair4u in Bladel. Op IRepair4u.nl vind je de meest voorkomende reparaties en hun prijzen. IRepair4u is een betrouwbaar reparatie adres in De Kempen. Wij bieden: - Premium service - Persoonlijk; klaar terwijl je wacht - Scherpe prijzen inclusief montage en 21% BTW - 3 maanden garantie - Onderdelen van originele kwaliteit - Goed bereikbaar vanuit België