Hele betrokken mensen , top service

Denken met je mee, prijs kwaliteit is top

goede adequate service. komt afspraken keurig na.

Het scherm van mijn ipad was stuk. Na het maken van een afspraak is dit keurig gemaakt. in demorgen brengen en in de middag konden we de ipad al halen. Top bedrijf!

Snelle service !!!

Onze zoon had zijn telefoon laten vallen en bij iRepair4u kon hij snel terecht om het te laten maken. Vriendelijk advies en er werd meegedacht naar een goede oplossing !

Snelle, nette service. Ze dachten mee en het was zo gefixt! Volgende keer bel ik zeker weer naar iRepair4u

Super service!!!

IRepair4u heeft me zeer professioneel en snel geholpen. Vaklui!

Heel tevreden.

Snelle service. Goede service. Kwaliteit. Ben dik tevreden. Zijn heel eerlijk. Denken met jou mee. 10/10

Oprecht, kundig en betrouwbaar

Mijn iPhone 7 aangeboden toen hij niet meer op wilde starten. Het bleek geen van de bekende issues te zijn, maar uiteindelijk werd het issue gevonden en verholpen. Helaas gaf de telefoon na ontvangst na een tijd toch weer problemen. Er is toen in goed overleg en met technische onderbouwing besloten om geen nieuwe poging te wagen en het toestel toch overleden te verklaren. Met (zonder om te vragen) totale refund van gemaakte kosten. Helaas geen werkende iPhone, maar wel de wetenschap dat alles geprobeerd is om te repareren. Dus toch een goeie ervaring!

Service zoals je die graag wilt zien.

Na een tip van mijn collega de site opgezocht en de eerste contacten gelegd. Een duidelijke en eerlijk advies. Gezien de reis afstand werd direct meegedacht en de mogelijkheden van er op te wachten ( verwacht 1 1/2 tot 2 uur) besproken. Tijdens de reparatie werd ook duidelijk uitgelegd wat er werd gedaan. Vervolgens alles netjes volgens prijsafspraak ( zonder meerwerk kosten) afgehandeld. Zelfs netjes ontsmet. In een woord TOP. kom hier zeker terug als ik nog eens wat aan mijn telefoon heb. Ook zal ik hem zeker aanbevelen aan bekenden/vrienden.

Geweldig!

Super service! Zag gelijk wat er aan de hand was. Snel nieuw scherm erop gezet waar je bij staat. Verder ook goed contact via de mail. Raad het iedereen aan.

top bedrijf, je wordt er meteen vooruit geholpen en.

direct geholpen met mijn iPhone X

Mijn kapotte telefoon binnen 2 uur weer klaar!

Ik had helaas mijn Samsung A50 op de grond laten vallen. Gelukkig was het scherm op voorraad en was mijn telefoon 2 uur later weer klaar. Dankjewel!!!

TOP BEDRIJF !

Doet wat hij zegt, word als het kan direct geholpen. Kwaliteit op hoog niveau.

Ambachtsweg 5 F

5531 AC Bladel

Over IRepair4u

Laat je smartphone of tablet vakkundig en snel repareren bij IRepair4u in Bladel. Op IRepair4u.nl vind je de meest voorkomende reparaties en hun prijzen. IRepair4u is een betrouwbaar reparatie adres in De Kempen. Wij bieden: - Premium service - Persoonlijk; klaar terwijl je wacht - Scherpe prijzen inclusief montage en 21% BTW - 3 maanden garantie - Onderdelen van originele kwaliteit - Goed bereikbaar vanuit België