Bestelling kwam met vertraging had ik geen problemen mee. Had betaald achter af gekozen. Na 3 weken kreeg een aanmaning met verhoging van bedrag. Mail verstuurd daarna nul reactie.
de verf is wel dun maar na 3 keer schilderen wel het gewenste resultaat
Op de website staat voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden. Dit is niet het geval en ze reageren niet op mail of telefoon. Zeer slecht! Ook het aanmaken van een account zodat je de bestelling kunt inzien werkt gewoon niet... niet een beetje niet.. gewoon helemaal niet.. Wel vragen om mijn beoordeling aan te passen maar niet reageren op mijn mailtjes en verzoeken is natuurlijk not done!
Wij vinden het vervelend dat u op de bestelling zit te wachten. Bij het product die u besteld heeft staat aangeven voor 11:00 besteld de volgende dag in huis, dit was niet het geval. Vandaar dat het pakket vandaag pas wordt verstuurd. U heeft inderdaad meerdere mails gestuurd en op alle 3 de mails hebben wij netjes gereageerd. Wij zijn op zaterdag en zondag gesloten, wij hadden daardoor ook niet eerder op uw mail kunnen reageren. Ook heeft u niet binnen onze werktijden telefonisch contact opgenomen. Heeft u nog vragen dan kunt u ons bellen, zodat wij het misschien wat beter kunnen uitleggen
Originele beoordeling
Wij zijn op zaterdag niet aanwezig, vandaar dat wij ook niet eerder op uw mail konden reageren. Zoals aangeven in de mail vanochtend, bij dit product staat aangegeven voor 11:00 besteld de volgende dag in huis, dit was niet het geval doordat het na 11 uur besteld is.
Had op donderdag verf besteld die pas de woensdag erop geleverd werdt. Ze reageren ook niet op mail met de vraag waar product blijft. Dit was de eerste en laatste keer dat ik daar iets gekocht heb.
Snel geleverd wat ik nodig had. Jammer, geen roerstok om door te roeren meegeleverd.
Eenvoudig te bestellen en mooi op tijd bezorgd
Prijs voor product en verzendkosten zijn oké en de levering is snel
Ik heb een verfemmer met een kapotte deksel ontvangen. Helemaal afgeplakt met ducktape. Verpakt in een doos van een ander artikel. Dit komt heel onprofessioneel over. Ik heb geen idee wat de status van de verf is, ik heb hem nog niet gebruikt.
Wat vervelend dat de deksel kapot is, kunt u contact met ons opnemen dan gaan we ernaar kijken. Het klopt inderdaad dat er ductape om de emmer zit. Dit doen wij zodat de deksel er niet afgaat tijdens verzending, niet omdat de deksel kapot is.
De kleur op de website was niet beschikbaar, duurt nu al 2 weken om een antwoord te krijgen…. Reeds ergens anders gaan kopen
Had een bestelling gedaan gelijk betaald. Kregen de verkeerde verf/tuinolie. Gebeld hoe nu...werd verteld dat datgene wat ik besteld had niet meer leverbaar was. Vroeg of deze die gestuurd was geen kleurverschil had met degene die we al op de schuttingen hadden, omdat we de blik niet wilde openen om te kijken OF het wel de zelfde was. We zouden terug gebeld worden hierover maar tot nu toe nog niet gebeurd. Heb zelf al verschillende keren geprobeerd om, zowel te bellen als wel een mail te sturen, maar krijgt geen reactie. De bestelling was geplaatst op 19 mei en tot nu toe geen reactie. Deze tuinolie kost wel €60.00. (9 juni) Wij willen de schutting wel klaar hebben voor de winter.
Snelle levering en goede prijs verhouding ,vindt wel bij vele bestellingen een korting hanteren , gelijk op de prijs .
Heel netjes verpakt in een solide pakket. De beloofde levertijd werd niet gered ook niet na mailcontact duurde het een dag langer dan aangegeven. Je gaat dan kijken naar sommige (oude) reviews maar daar is niets van waar. Reageren snel en zoals ik zei alles is netjes geleverd. Bestel er de volgende keer gewoon weer hou alleen iets meer levertijd aan.
Levertijd geen dag maar dagen. Melding van post-nl dat adres verkeerd is. Kortom ronduit slecht.
Binnen dag in huis en keurig verpakt.
Beits was leverbaar maar kwasten nog niet tien toch afgestuurd en geld retour van de kwasten. Goed geregeld
Prima gehandeld!! In allerlei opzichten.
is een vervelende winkel bestelling was geannuleerd en een week later alsnog bezorgd, mail wordt niet beantwoord, telefonisch wordt je zeer telleurstellend te woord gestaan. Al met al een shop die het bestaan eigenlijk niet verdiend,1 x hier besteld maar was de eerste en laatste keer.
Bestelling geplaatst, belofte dat het zo snel mogelijk verzonden zou worden. Na een aantal dagen niets gehoord er achter aan gemaild. Eerste mail geen reactie dus na een paar dagen nog een mail. Er zou iets fout zijn gegaan met het pakket en ze zouden het opnieuw versturen. Weer niets. Ik weer navraag doen. Was het ineens niet op voorraad, dus gelogen over het eerste pakket. Zou zsm geleverd worden. Kwam weer niet, excuses zou er echt zaterdag zijn. Pakket vandaag (dinsdag) eindelijk ontvangen. Ik zat met een deadline, duidelijk gemeld. Niet reageren, liegen, beloftes niet waar maken en dan ook nog eens geen excuses of (flinke) korting. Ik bestel hier nooit weer
voorheen kreeg je er nog weleens een paar roerstokjes bij.
Goede kwaliteit
Staat aan geboden op internet maar niet op voorraad. Nu 14 dagen later nog niets ontvangen Vorige besteld keer alles naar wens.
Na telefonisch contact goed advies en snelle levering
Nvt
Helemaal naar wens
Ruime keus scherpe prijs en snel geleverd en goed verpakt