Verf4all adverteert met eigen chauffeurs en betrouwbare levering. Hier is niets van waar. Onze bestelling werd direct vanuit de leverancier bezorgd, die (zonder dat dit vooraf met ons gecommuniceerd was) een hele week vrij was en daarom geen bestellingen verstuurde. Verf4all meermaals geprobeerd te bereiken, zowel telefonisch als per mail. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Uiteindelijk kregen we reactie per mail, wat eerder meer frustreerde dan ons hielp. Er werden geen alternatieve opties geboden die ook maar enigszins logisch waren in onze situatie. Hierdoor hebben wij de behanger af moeten zeggen en is de hele planning door de war. Kortom: bestel hier niet!
Op donderdag 18 december 2 potten verf besteld. Op maandag 22 december mail gehad dat er 1 pot niet op voorraad was en dat deze in bestelling bij de leverancier was. Op dinsdag 23 december mail gehad dat de volledige bestelling verzonden was. Verf op woensdag 24 december ontvangen. Rekening houdend met de drukte voor de Kerst bij pakketbezorgers en niet op voorraad zijn van 1 product is bezorging binnen 6 dagen na bestelling zeer netjes. Het voortdurend op de hoogte worden gehouden over de status van de bestelling getuigd van goede service.
Andere dag geleverd. Keurig verpakt. Product die ik besteld had was sigma verf voor keukendeurtjes. Hier bij verf4all was het goedkoopste. Kwaliteit verf is klasse.
Scherpe prijs, snelle levering en robuuste recyclebare verpakking van het pakket.
Duidelijke site, ruim assortiment. Vriendelijk personeel.
Verf besteld, betaald en vervolgens een mail gekregen dat de order was afgeleverd, ik heb niets gekregen. Vervolgens geprobeerd contact op te nemen, dit lukt niet, niemand komt aan de lijn alleen een bandje dat ze zo snel mogelijk terug bellen. **********
Goed en snel tegen te redelijke prijs
Snelle levering en prima prijs.
Oplettende medewerkers en scherp geprijsde producten!
Super service
Ik had twee potten van 10 liter van dezelfde verf besteld (in één enkele bestelling). De ene pot werd geleverd op het afhaalpunt (zoals ik had aangegeven), de andere bij mij thuis (ik was er op het moment van de levering niet, de zending stond aan de voordeur. Uiteinelijk is alles terecht gekomen.
Bestelling nooit ontvangen. Na mijn melding per e-mail ontving ik alleen de bevestiging dat jullie PostNL zouden vragen dit te onderzoeken, maar daarna bleef het volledig stil. Ik heb meerdere keren gemaild en gebeld, telkens met een week ertussen, maar krijg helaas geen enkele terugkoppeling. Ik verzoek jullie vriendelijk om alsnog contact met mij op te nemen en dit netjes op te lossen.
Snelle levering en gemakkelijk en overzichtelijke site!!
Bij levering bleek het blik verf te lekken, na telefonisch contact werd er direct een nieuw blik opgestuurd. Snel en prima service.
Fijne website, je kunt zien welke kleuren men op voorraad heeft
vlotte levering, goed verpakt.
Snelle levering en super goede service !
Super snel geleverd en goed verpakt
Goede ervaring
duidelijke website, snelle levering.
Prima prijs voor het product, Om 10 uur besteld de volgende dag 11 uur afgeleverd. Perfect verpakt
Netjes geleverd voor een goede prijs en kwaliteit.
Prima verfleverancier.