Snel geleverd en normale prijzen
Diverse bestellingen geplaatst maar deels wat gedoe met de track en trace. Wel service gericht en vriendelijk aan de telefoon.
Info | Verf 4 all via verf4all.onmicrosoft.com vr 24 nov 14:30 (3 dagen geleden) aan mij Goedemiddag, Wat vervelend dat u dit er niet heeft bijgekregen. Wij zullen hier de volgende keer beter opletten, onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Mariska Otten het spijt dat is gn antwoord van mevrouw, een bestelling moet volledig zijn ik had op die rollen recht ....ik zal een klant leggen bij consument belgie als ik die niet krijgen
Originele beoordeling
Product werd snel en efficiënt bezorgd. Een betalingsafhandeling die stagneerde werd correct opgepakt en afgehandeld
Zie verzonden mail recent!
Mooi om te zien dat goedkoop en service samen kunnen :)
Duidelijke site met heldere (en goede) prijzen. Levering slecht, link om order te volgen werkt niet, van de 4 bestelde artikelen 1 artikel niet geleverd en 1 verkeerd. Wel netjes direct gecrediteerd (maar daar heb je op niks aan als je wil beginnen)
Eerste bestelling geplaatst, netjes verpakt en snel thuis afgeleverd
heb een bestelling gedaan na twee weken nog steeds niet geleverd. mail gestuurd. excuses fout in ons systeem. goed nieuws u bestelling is verzonden. post.nl meld een bezorg datum, mooi. helaas het pakket is niet ontvangen door post.nl . ik zit nu 4 weken op mijn verf te wachten. op mijn laatste mail heb ik helemaal geen antwoord meer gekregen. koop hier a.u.b. niets maar dan ook niets.
Snelle levering, goede prijs, goed assortiment
Snelle levering, het roerhoutje had iets groter gekund voor een pot van 5 liter
Snel verstuurd, professioneel verpakt en uitstekende keuze. Aanrader!
Snelle levering!
Scherpe prijzen en een super service!
Levering correct en op tijd
Scherpe prijzen en altijd perfecte levering.
Snelle levering. Makkelijk te besyellen. Nette aflevering.
Zoals beloofd snelle levering. Goed verpakt.
De bestelling was snel geleverd waardoor ik gelijk door kon met de klus.
Zie boven
Product prima maar voor 23u besteld en 8 dagen noeten eachten is niet handig beste mensen. Reageer even op bellen en mailen, of beter nog,laat weten als is vertraagd.
Snelle levering en zeer behulpzaam
top, beste kwaliteit , beste service, snelle verzending, beste prijs.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.