Beits was leverbaar maar kwasten nog niet tien toch afgestuurd en geld retour van de kwasten. Goed geregeld
Prima gehandeld!! In allerlei opzichten.
is een vervelende winkel bestelling was geannuleerd en een week later alsnog bezorgd, mail wordt niet beantwoord, telefonisch wordt je zeer telleurstellend te woord gestaan. Al met al een shop die het bestaan eigenlijk niet verdiend,1 x hier besteld maar was de eerste en laatste keer.
Bestelling geplaatst, belofte dat het zo snel mogelijk verzonden zou worden. Na een aantal dagen niets gehoord er achter aan gemaild. Eerste mail geen reactie dus na een paar dagen nog een mail. Er zou iets fout zijn gegaan met het pakket en ze zouden het opnieuw versturen. Weer niets. Ik weer navraag doen. Was het ineens niet op voorraad, dus gelogen over het eerste pakket. Zou zsm geleverd worden. Kwam weer niet, excuses zou er echt zaterdag zijn. Pakket vandaag (dinsdag) eindelijk ontvangen. Ik zat met een deadline, duidelijk gemeld. Niet reageren, liegen, beloftes niet waar maken en dan ook nog eens geen excuses of (flinke) korting. Ik bestel hier nooit weer
voorheen kreeg je er nog weleens een paar roerstokjes bij.
Goede kwaliteit
Staat aan geboden op internet maar niet op voorraad. Nu 14 dagen later nog niets ontvangen Vorige besteld keer alles naar wens.
Na telefonisch contact goed advies en snelle levering
Nvt
Helemaal naar wens
Ruime keus scherpe prijs en snel geleverd en goed verpakt
Assortiment is prima idem de prijzen.
eerst deels verkeerde levering gehad, maar is netjes opgelost
Niet alles wa op voorraad. Maar keurig binnen de toegezegde tijd zonder extra kosten restant bezorgd
Bestelde beits en kwast zijn netjes op tijd geleverd. Het (gratis) mee bestelde roerstokje voor de verf zat er echter niet bij.
Pakket werd netjes op tijd bezorgd. Alles geleverd zoals besteld.
Een goed product, snelle levering en goede service.
goede prijs goede levering
Snelle bezorging
Mij biets had gelekt.. Problem was zo opgelost nieuwe biets snel gekregen.
Bestelling was tijdig binnen
Op prijs was ik bij ze terecht gekomen. Ik was enigszins verbaasd dat ik na een aantal dagen nog niets had ontvangen. Navraag leerde dat het product dat ik had besteld op back-order was. a) Ik moest zelf contact opnemen. b) ze konden me niet vertellen hoe lang het ging duren. Ze boden wel meteen een cancellation van de order aan. Al met al een beeeeeetje slordig voor een order van meer dan 400,-. Uiteindelijk met een week vertraging (maar wel op tijd voor mijn klus) geleverd. Dus al met al een ruim voldoende. Goedkoop, geleverd en vriendelijk en prima geholpen uiteindelijk.
1 a 2 dagen levertijd. Ik heb er 10 dagen op moeten wachten. Telefonisch en via de mail niet bereikbaar. Heel slecht. Ik zou hier nooit meer iets kopen
Snelle levering. Houden je op de hoogte betreffende de order. Top bedrijf
Kwalitatieve assortiment en goede prijzen. Nogmaals bedankt!