Goede communicatie als dat nodig is

Na aankoop van een blik beits bleek het bij PostNL zo druk dat mijn pakket op ,, nog niet ontvangen '' bleef hangen bijna een week lang. Na een mailtje van mijn kant werd er direct gereageerd door verf4all en precies uitgelegd waar het mis was gegaan met de boodschap wanneer ik mijn pakket kon verwachten. Prima gedaan. Een tevreden klant

• Beschrijf uw ervaring met het product Top spul

De levering duurde (te) lang

De levering duurde (te) lang

Geen reactie op mail.

Bestelling kwam met vertraging had ik geen problemen mee. Had betaald achter af gekozen. Na 3 weken kreeg een aanmaning met verhoging van bedrag. Mail verstuurd daarna nul reactie.

de verf is wel dun maar na 3 keer schilderen wel het gewenste resultaat

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product heel goed
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Komen leverafspraken niet na.. ook niet na mailtjes!!!

Op de website staat voor 16.30 besteld, zelfde dag verzonden. Dit is niet het geval en ze reageren niet op mail of telefoon. Zeer slecht! Ook het aanmaken van een account zodat je de bestelling kunt inzien werkt gewoon niet... niet een beetje niet.. gewoon helemaal niet.. Wel vragen om mijn beoordeling aan te passen maar niet reageren op mijn mailtjes en verzoeken is natuurlijk not done!

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Komen levertijden niet na.

Had op donderdag verf besteld die pas de woensdag erop geleverd werdt. Ze reageren ook niet op mail met de vraag waar product blijft. Dit was de eerste en laatste keer dat ik daar iets gekocht heb.

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

Snel geleverd, roeren met je hand.

Snel geleverd wat ik nodig had. Jammer, geen roerstok om door te roeren meegeleverd.

Goede ervaring

Eenvoudig te bestellen en mooi op tijd bezorgd

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede verf en beschermt lang

goede prijs snelle levering

Prijs voor product en verzendkosten zijn oké en de levering is snel

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product goed verwerkbaar
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

verf met een kapotte deksel gekregen

Ik heb een verfemmer met een kapotte deksel ontvangen. Helemaal afgeplakt met ducktape. Verpakt in een doos van een ander artikel. Dit komt heel onprofessioneel over. Ik heb geen idee wat de status van de verf is, ik heb hem nog niet gebruikt.

Enorm traag

De kleur op de website was niet beschikbaar, duurt nu al 2 weken om een antwoord te krijgen…. Reeds ergens anders gaan kopen

• Beschrijf uw ervaring met het product Geen idee
  • Zou u het product aanbevelen? Nee

Verkeerde levering gebeld word niet terug gebeld

Had een bestelling gedaan gelijk betaald. Kregen de verkeerde verf/tuinolie. Gebeld hoe nu...werd verteld dat datgene wat ik besteld had niet meer leverbaar was. Vroeg of deze die gestuurd was geen kleurverschil had met degene die we al op de schuttingen hadden, omdat we de blik niet wilde openen om te kijken OF het wel de zelfde was. We zouden terug gebeld worden hierover maar tot nu toe nog niet gebeurd. Heb zelf al verschillende keren geprobeerd om, zowel te bellen als wel een mail te sturen, maar krijgt geen reactie. De bestelling was geplaatst op 19 mei en tot nu toe geen reactie. Deze tuinolie kost wel €60.00. (9 juni) Wij willen de schutting wel klaar hebben voor de winter.

Is goed

Snelle levering en goede prijs verhouding ,vindt wel bij vele bestellingen een korting hanteren , gelijk op de prijs .

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Kwaliteit , ook de kleur is goed gemaakt en schilderd goed .

Prima maar kan beter

Heel netjes verpakt in een solide pakket. De beloofde levertijd werd niet gered ook niet na mailcontact duurde het een dag langer dan aangegeven. Je gaat dan kijken naar sommige (oude) reviews maar daar is niets van waar. Reageren snel en zoals ik zei alles is netjes geleverd. Bestel er de volgende keer gewoon weer hou alleen iets meer levertijd aan.

Slechte afhandeling

Levertijd geen dag maar dagen. Melding van post-nl dat adres verkeerd is. Kortom ronduit slecht.

Snel bezorgd, goede prijs

Binnen dag in huis en keurig verpakt.

• Beschrijf uw ervaring met het product Probleemloze transactie

Correct afgehandeld

Beits was leverbaar maar kwasten nog niet tien toch afgestuurd en geld retour van de kwasten. Goed geregeld

• Beschrijf uw ervaring met het product Gemakkelijk verwerken
  • Zou u het product aanbevelen? Ja

Alles ging correct en snel.

Prima gehandeld!! In allerlei opzichten.

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

uitermate teleurstellend

is een vervelende winkel bestelling was geannuleerd en een week later alsnog bezorgd, mail wordt niet beantwoord, telefonisch wordt je zeer telleurstellend te woord gestaan. Al met al een shop die het bestaan eigenlijk niet verdiend,1 x hier besteld maar was de eerste en laatste keer.

Zeer slecht

Bestelling geplaatst, belofte dat het zo snel mogelijk verzonden zou worden. Na een aantal dagen niets gehoord er achter aan gemaild. Eerste mail geen reactie dus na een paar dagen nog een mail. Er zou iets fout zijn gegaan met het pakket en ze zouden het opnieuw versturen. Weer niets. Ik weer navraag doen. Was het ineens niet op voorraad, dus gelogen over het eerste pakket. Zou zsm geleverd worden. Kwam weer niet, excuses zou er echt zaterdag zijn. Pakket vandaag (dinsdag) eindelijk ontvangen. Ik zat met een deadline, duidelijk gemeld. Niet reageren, liegen, beloftes niet waar maken en dan ook nog eens geen excuses of (flinke) korting. Ik bestel hier nooit weer

• Zou u het product aanbevelen? N.v.t.

voorheen kreeg je er nog weleens een paar roerstokjes bij.

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed spul

Deze keer niet goed

Staat aan geboden op internet maar niet op voorraad. Nu 14 dagen later nog niets ontvangen Vorige besteld keer alles naar wens.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Product is heel goed

Goede snelle levering

Na telefonisch contact goed advies en snelle levering

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Makkelijk aan te brengen

Alles oké

Nvt