Erg duidelijke site en makkelijk te bestellen. En vlotte levering.
Voor mijn bedrijf wat schilderwerk gedaan en gezocht naar fijne prijs/kwaliteit verhouding. Klasse producten! Een aanrader!
Correct en snel geleverd
Perfect!
Snelle levering, goede prijs. Aanrader.
Goed product gebruik het al jaren
Product was niet op voorraad, maar keurig geïnformeerd over de status van de levering
Dit was mijn eerste ervaring met VERF4ALL en ben niet teleurgesteld geworden. Bestelde blik verf was goed verpakt waardoor beschadiging door transport niet mogelijk was.
Goede prijzen en service!
Voor 16:30 besteld volgende dag in huis. Ja ja. Zou zaterdag zijn . Niet dus. Sorry niet op voorraad !!!werd pas donderdag zet het er dan bij dat het niet op voorraad is. Mail gestuurd geen antwoord ! Niet meer hier!
Snel geleverd en keurig/stevig verpakt.
Gewoon snel en goed gelevrd
Ik kopen verf want oplevering via verf4all komt volgende gag op thuis. Ik bestelen rond 9-00 uur maar info over verzending krijgen aleen middag volgende dag, dus verf komt na 1 dag later. Slechte service!
Snelle levering van 3 bussen verf maar geen roerstokken
Dit is een erg slecht bedrijf. Levert niet wat er besteld is maar goedkopere alternatieven zonder overleg met de betreffende klant. Ook nog eens veel later dan er op de site vermeld staat. Volgende dag opgestuurd kan zomaar betekenen dat het na ruim een week pas aankomt. Samen tot een oplossing komen lijkt met dit bedrijf niet te kunnen. Heb diverse mails gestuurd en een telefoongesprek gevoerd. Bij dit bedrijf speelt fatsoen, open en eerlijk zaken doen, klantenservice, vertrouwen allemaal geen enkele rol. Liegen daar zijn ze wel op te betrappen. Meerdere keren zelfs. Walgelijke lui.
Wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft gehad bij onze website. Wij hebben al verschillend mailcontact met u gehad en aangegeven dat wij zeker geen goedkoper alternatief hebben geleverd. U had de tuinhuisbeits besteld en de deckfarbe binnengekregen, dit is hetzelfde product alleen met een duits etiket. Wij hebben in de mail ook kenmerkenbladen naar u toegestuurd zodat u het kon zien. Wij snappen dat het verwarring voor u geeft, maar hebben al een aantal keren uitgelegd hoe het zit. Zoals op de website staat, is het een dekkende verf. Dit had u niet verwacht, maar staat duidelijk aangegeven. U kunt contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen doorverbinden naar ons contactpersoon bij Remmers. Hij zal het dan aan u uitleggen.
De beits doet wat is beloofd. Goede kleur. Of het hout hierdoor levensduur verlengend is moeten we even afwachten maar ik heb goede hoop.
Snel geleverd. Goeie kwaliteit.
Zeer positief.
Eerst bij Verf4all een proefmonster aangevraagd om de uitwerking te zien op onze nieuwe schutting. Het effect blijkt perfect, direct een diepere houtkleur zonder dat het irriteert en naar verluid blijft de naturelkleur nu permanent zonder vergrijzing (met onderhoud om de 3-4 jaar), dàt gaan we zien maar nu eerst de gehele schutting in de douglas lazuur. Een prima product van een snelle leverancier
Helaas was een deel van de bestelling niet op tijd leverbaar, waardoor ik de spullen te laat in huis zou hebben. Ik heb de order kunnen annuleren en keurig mijn geld terug gehad. Hierdoor heb ik ergens anders kunnen bestellen , waardoor ik op tijd heb kunnen starten met mijn verf klus. Verf4all zorgt wel dat het dan keurig opgelost wordt en het bedrag wordt terug gestort.
Mijn bestelde verf was binnen een paar dagen al in huis. Fijn dat ze ook bezorgen bij een afhaalpunt.
Mijn bestelling is snel verzonden en de verf is van uitstekende kwaliteit. 1 blik verf was niet geleverd maar dit is netjes opgelost en ik heb het geld teruggekregen. Mocht ik weer verf nodig hebben dan zal ik het hier zeker weer bestellen.