Bestelling gedaan van remmers beits, heel fijn product! En ook snel geleverd, dus helemaal blij!
Het product dat ik wou bestellen kon ik snel vinden op de site en de levering was ook heel snel. Dik tevreden dus.
Bedrijf reageert op geen enkel mailtje. Nog steeds geen bestelling ontvangen en annuleren lukt niet.
Beste Dominique, Bedankt voor je review, u had ons een mail gestuurd of de producten op voorraad waren. Hier hebben wij toen op gereageerd dat wij dit moesten bestellen. U heeft toen aangegeven dat u de bestelling wilde annuleren, dit hebben wij toen ook gedaan. Het bedrag is op 18 juli naar u teruggestort via Mollie.
Duidelijke website, snel gevonden wat ik zocht, snelle verzending en goed verpakt!
Duurde vier dagen voor de verf er was
Verf in 1 dag thuis gestuurd. Goede verf
De levertijd zou iets sneller kunnen , dit is de enige kritische opmerking!
Geen minpunten
Ik had bij deze website nog nooit iets gekocht. Altijd een beetje huiverig om bij mij onbekende sites te bestellen. Het prijsverschil was echter zo groot dat de keuze snel gemaakt was. Geen spijt van gehad. Er werd heel snel geleverd.
Netjes en snel bezorgd
Betrouwbaar snel en eerlijke prijzen.
Er wordt gesuggereerd dat het bestelde de volgende dag geleverd wordt. Helaas duurde dit 6 dagen. Lekker voor de planning... Als de vertraging een reden heeft geef dit dan in ieder geval door. Dan kun je hier op anticiperen! De volgende keer maar een andere leverancier...
Snel geleverd Voordelig Accuraat
Product was snel geleverd en keurig verpakt. Daarna nog een zending besteld.
Ik wilde een vervolg bestelling doen op zondag kon niet ivm geloofsovertuiging prima mab Vermeld dat direct op de website en voordat je gaat bestellen
goede verf voor goed prijs, levering duurt wel een paar dagen, je moet geen haast hebben
prima, kort duidelijk en snelle levering. Vooral ten opzichte van andere online verfaanbieders
Telefonisch moeilijk bereikbaar!
Veelsoortig assortiment. Wel even zoeken op website naar omschrijving van kleur.
De verfpot 1 liter voelt aan alsof deze niet geheel vol is. Eerder bestelde verfblikken zijn veel zwaarder. We gaan het zien zodra ik er aan begin.
Voor een goede prijs en altijd op tijd
Top snel ontvangen.
Het bestelde product is op de afgesproken dag geleverd.