Ik ben zeer tevreden over deze firma en heb een account aangemaakt. Hieruit moeten anderen zelf beslissen of ze hier iets willen kopen. Aanbevelen doe ik nooit! Als erom gevraagd wordt geef ik mijn eigen ervaring door!
zeer makkelijk met blokker of roller op te brengen, meerdere lagen beits zijn nodig , minimaal 2 lagen. Geeft douglas hout een zeer mooie natuurlijke kleur, waarbij de douglas structuur zeer mooi zichtbaar blijft.
Snelle levering en goede service
Levering zoals aangeven via mail en laat zich perfect verwerken
Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde dat de inhoud niet overeen kwam met de bestelling en de pakbon. Er werd mij verzekerd dat het juiste alsnog verzonden zou gaan worden. Ik wacht af, heb nog niets ontvangen. Ik zal bij een juiste afhandeling een nieuwe beoordeling schrijven.
Dinsdag verf besteld, zaterdag pas ontvangen. Schilder af moeten zeggen
Snelle levering en vooral netjes tijdstip van bezorging gegeven. Je hoeft niet de gehele dag thuis te wachten.
Na wat onderzoek op internet ben ik uitgekomen bij verf4all. Sikkens alphacryl pure mat SF is één van de beste verven voor binnenmuren. Wel niet goedkoop, maar je kan er snel mee werken en de dekking is zeer goed. blijft ook lang kleurvast. Zeer aanbevelenswaardig.
Snelle levering en goede service
Pijs tov andere aanbieders ligt lager met een keus van betalen achteraf is zeer plezierig
Mijn bestelde verf zou de volgende dag worden geleverd, maar ik kreeg de melding van Postnl dat het pakket vernietigd was. Verf4all opgebeld en ik kreeg direct een nieuwe levering wat de volgende dag binnen is gekomen. Waarschijnlijk zijn ze bij Postnl iets te ruig met het pakket omgegaan waardoor deze is kapotgegaan en dan mogen ze het niet verder vervoeren en moet het vernietigd worden. Zeer goede service van Verf4all.
Ik gebruik al jarenlang Benar olie voor mijn schuttingen met uitstekend resultaat
Keurig op tijd geleverd.
goeie prijs voor de Alphaloxan, duurste product uit een bestelling van 3 potten verf. Wel tuttig dat ze bij de andere 2 potten maar 1 roerhoutje bijvoegen
snelle levering - verf is van goede kwaliteit, de kwasten zijn echt super fijn om mee te werken, echter de beloofde houten roerstok zat er niet bij...
wilde een keer een andere buitenbeits proberen en vond de gewenste snel bij verf4all.\ Een 2 prijzen vergeleken en meteen besteld.
4 juli betaald, 15 juli nog niet gekregen
Zeer snelle levering en niet te duur
Recent 2x mengverf besteld, eerste keer laat geleverd (3e werkdag), tweede keer op tijd(2e werkdag)
Goed geregeld
En snel geleverd, prima tevreden
Het duurde 8 dagen voordat ik mijn verf in huis had
Prima prijsstelling. Heldere website.