Snel ontvangen. Netjes verpakt. Goede prijs.
Doet levering zoals het hoort.
Goed verpakt, wel even vreemd toen ik het tape om de deksel heen geplakt zag. Misschien kunnen jullie dat beter van te voren even melden. Dat ziet er in de 1e instantie niet heel profi uit. Wel begrijp ik het én je pakketje verf komt zonder lekkage binnen. Iedereen blij.
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Elk merk in huis goede uitleg.
Super goede service.
De eerste bestelling mislukte doordat de website even eruit vloog! Uiteindelijk de juiste verf ontvangen! Moet nog schilderen!
goed produkt
Had helaas geen kleurcode voor onze groene voordeur. Dat hebben prefect opgelost en de juisteverf geleverd met de juiste kleur.
Duidelijke website. Bij vragen/problemen makkelijk te bereiken. Goede info Goede , vlotte levering.
Duidelijke site met ruime keuze en snelle levering. De order de volgende dag al in huis.
Geen bla bla maar wel zeer correcte prijzen, groot gamma, perfecte verpakkingen en snelle levering Meer moet het niet zijn
Order zoals beloofd snel verzonden en in keurige staat
Mooi assortiment. Scherpe prijzen. Goed verpakt en razendsnel geleverd.
Goed en makkelijk aan te brengen!
Van het product zelf zijn we tevreden. We vroegen echter 2 keer , bij beide bestellingen, een inhoud van 200 gram en telkens kregen we tubes van 75 gram. We betaalden wel voor deze met meer inhoud. Daarover zijn we dus niet tevreden.
Bestelling snel en correct afgehandeld.
Mooi assortiment en makkelijk te bestellen en best snelle levering
Duidelijke site,mooie kortingen op top verf!!!
Bij mijn bestelling op maandag stond dat er woensdag geleverd zou worden. Dit is uiteindelijk pas de maandag erop gebeurd. Niet fijne als je de bestelde spullen nodig hebt. Ook nadat ik donderdag, toen de spullen woensdag niet waren geleverd, had nagevoeld werd mij verzekerd dat de spullen die dag nog zouden worden verzonden Endstra ik die dus vrijdag zou hebben. Dat is dus niet gebeurd. Jammer.
Super snelle levering
Snel kunnen bestellen en leveren daar gaat het tegenwoordig om. Dat hebben ze waar gemaakt Netjes en degelijk verpakt Goede kwaliteit producten
Levering volgende dag
Prima online bedrijf waar je zeker bij terug komt.
Zeer snel geleverd.
Snelle levering en goede prijs.