Tevreden niettegenstaande de levering wat stroef is verlopen.
Snelle levering ,misschien een mailtje sturen dat de zending is vertrokken.
Snelle levering en tussentijds informatie als het product onverhoeds niet op voorraad is.
Prima prijs, snelle levering in stevige verpakking.
Zeer tevreden over product en levering
Doen wat wordt beloofd
Snelle levering!
Snelle levering Goed verpakt.
Mijn bestelling werd de volgende ochtend al geleverd. Precies volgens afspraak.
's Morgens besteld, 's avond in huis.
Even though I made a mistake in ordering they were prepared to help me sort out my order by sending me the correct item. Then providing the postal return paperwork for the incorrect item to be returned.
De buitenmuurverf die ik nodig had werd snel geleverd en mijn vragen hierover werden prettig en zeer klantvriendelijk beantwoord. Ook na de levering nog contact gehad i.v.m. wat vragen en ook dit contact was goed. Al met al een goed adres om uw verf (goedkoop) te bestellen.
's middags besteld, de dag erna in huis (België). Kan niet beter!
Zeer klant vriendelijk en uitstekende service.
Goede ervaring
De prijs was goed en de levering nog de zelfde dag lekker in de avond. Zeker voor herhaling vatbaar
Smorgens de verf besteld en dezelfde avond al geleverd!
Nette snelle levering
Snel geleverd in goede verpakking
Vlotte en goede afwerking van de bestelling. Uitstekende verpakking.
Goedkoopste met Remmers en snelle levering
Prima website en snelle levering
Zou de volgende dag geleverd worden , maar helaas de daarop volgende dag omdat ze met een andere koerier inzee zijn gegaan dan Post. NL . Jammer dat het verf -werk 2 dagen later pas kon beginnen .
Verf werd keurig verpakt geleverd en binnen de afgesproken tijd!