Ging iets mis met verzenden is wel snel opgelost
Ik had hk Lazuur besteld en dat werd vlot geleverd.
Duidelijke website,snelle levering.
zeer snelle levering,alles stevig verpakt uitstekende service,men kan advies vragen perfect gedaan
Snelle behandeling van de bestelling, correcte levering volgens track & trace en perfecte verpakking Alsof dit nog niet voldoende is, zeer goede prijzen op alle produkten
Artikel werd snel en volgens afspraak geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs
Goedkoop
Ik had 3 emmers verf besteld en er werden snel 2 geleverd een emmer was bij de post gesneuveld. Bij het melden bij verf4all werd meteen een nieuwe emmer gestuurd, dat is pas service.
Snel geleverd tegen redelijke prijs
Snelle levering, goede kwaliteit product. Netjes verstuurd en voor een scherpe prijs
Super verf
Snelle en verzorgde levering.
Duidelijke site + de goedkoopste in vergelijking met concurrentie
Goed bedrijf, komt afspraken na.
Super bedrijf en een snelle reactie op je vraag via de mail. Ook telefonisch krijg je de juiste service en hulp die je mag verwachten.
Snelle service! Goed advies!!
Na contact mbt voorraad was het zo geregeld. Snelle levering, zoals beloofd!
Een goed produkt, plakt goed en is ook weer makkelijk te verwijderen zonder hinderlijke plak achter te laten. Verf kruipt erook niet onder de randen door. Zeer prettig om mee te werken en is voor een ieder aan te bevelen.
Al sinds enige jaren koop ik mijn verfproducten bij Verf4All en ik ben nog altijd een zeer tevreden klant.
Goede service!
Skylt original gekocht bij jullie. Op de aankoopbon wordt aangegeven dat de 2 componenten samen precies 1 liter moeten zijn. Dit was echter niet het geval. Fles was 0,94l Zakje was 0,03l Totaal 0,97l...dus geen liter! Wanneer je het skylt product online opzoekt zie je bij de afbeeldingen dat het kleine zakje 0,06l moet bevatten. We waren in de veronderstelling dat we het kleine zakje hadden gekregen van een 1/2 liter fles. Echter stond er op het kleine zakje van 0,03l "vernieuwd receptuur"... klopte de verhouding dan toch?!?!? Omdat het onduidelijk bleef hebben we gebeld met jullie 06 nummer. Een mevrouw gesproken die ons geen antwoord kon geven op de vraag of er mss per ongeluk een verkeerd zakje bij de fles was gedaan (de 0,03l ipv de 0,06l)... er was ook niemand aan wie zij dit kon navragen. Aangezien we die dag toch graag de tafel wilde behandelen zijn we gaan bellen met de Skylt fabriek zelf. Daar kregen we duidelijkheid! Het vernieuwde receptuur hield dus blijkbaar in dat we idd niet op de volledige 1 liter uitkwamen. Beter om dit erbij te vermelden wanneer iemand dit product koopt...al is het een A4-tje met wat info hierover. Kortom: Over het product zelf niks op aan te merken. Maar het zou wel handig zijn dat er iemand van jullie personeel dit soort vragen moet kunnen beantwoorden. Hoor graag van jullie. Groet, Lianne Nefkens
Hallo Mevr. Nefkens, Onze excuses dat we u niet goed konden informeren over deze lak, ik moet eerlijk zeggen dat we nog niet door Rigostep op de hoogte waren gesteld van het vernieuwde recept. De foto op onze website is dan ook nog niet aangepast, maar we gaan er zeker mee aan de slag! Dank dat u het heeft uitgezocht en ons op de hoogte hebt gesteld! Het is dus inderdaad 0.03l geworden ipv 0.06l en dus totaal 3cl minder dan oorspronkelijk, dit zullen we erbij gaan vermelden in de beschrijving van het product Groet, klantenservice Verf4all
G