Zie boven.
Levering en kleur perfect
Goede en snelle levering en duidelijke website
Snel en makkelijk mijn keuze kunnen bepalen. Na betaling werd de bestelling direct klaar gemaakt en verzonden. Volgende dag al thuisbezorgd! Top!
Goede en snelle bezorging
Zeer scherpe prijzen, correcte levering, enz... wat wil je nog meer?
Na een telefoontje kon ik direct mijn product aan huis afhalen, dat kwam erg goed uit als je direct wilt beginnen. De Remmers beits is werkelijk een fantastisch product.
snel en goed geleverd zelfs met roerhoutje
Goed advies, goede service en snelle levering
Groot blik verf van 10 liter besteld, mooi optijd geleverd en zeer goed verzegeld verpakt.
Snelle en vlotte service
Snelle levering en goed verpakt
Super vlot verstuurd. Top kwaliteit muurverf!
Makkelijk, goede prijs, vriendelijke communicatie!
Zeer tevreden over levering product. Wel raad ik aan informatie toe te voegen over verwachte levering. Deze heb ik gemist.
1e keer bestelling gedaan. Witsel/verf emmer met deksel. Emmer van goede kwaliteit, echter niet degeen zoals omschreven. (stond beschreven dat men de verfroller in de verfbak even laten staan, maar bij degeen die geleverd is kon dit net. Ten 2e sluit de bij bestelde deksel verfemmer niet volledig af / klikt niet vast. Afsluitdeksel is iets te ruim waardoor deze niet vastklikt en daardoor de witsel/verf opdroogt als men restant in de emmer laat staan voor de volgende dag gebruik). Jammer van deze aankoop. Volgende keer maar de bouwmarkt.
Tuinhuis ziet er weer top uit!
snelle levering!
Snel besteld en ook snel geleverd zeer tevreden over ze zeker aan te bevelen
Goed bevallen, vlotte afhandeling, snelle levering.
Uitstekende service! Ik had zelf de verkeerde kleur gekozen bij de bestelling. Toen ik erachter kwam, belde ik naar de klantenservice en mijn fout werd direct gecorrigeerd. Ik heb het juiste product ontvangen!
Snelle levering, stevige verpakt
prijs goed en en snel geleverd