Ik had sneldrogende primer en aflak verf besteld. Werd gemailed of dat een bewuste keuze was, omdat die primer vooral bij lage temperatuur gebruikt wordt. Na telefonisch contact een andere, goedkopere primer besteld. snel geleverd, prima verpakt. Betruf Rubbol van Sikkens
Ik werd direct geholpen waren vriendelijk en heel goede service en de verf is fantastisch, mijn omheining ziet er super uit!!!
gaat altijd goed
Houd zich aan alle afspraken top
Prima informatie ontvangen voor het bestellen van 10 liter remmers. Na dat ik de link mocht ontvangen. Was bestellen heel makkelijk. Met 2 dagen mochten we de bestelling ontvangen . Wat zeer netjes en goed verpakt was. Cortom, bestelling uitstekend. En de beits is aangebracht op het hout. Zo doorgaan Verf4all. Groet, VtG
Prima. Snel geleverd zoals besteld
Prima snelle service
Snelle levering en goed verpakt
Dit is de eerste keer dat ik wat besteld heb hier. Wilde een kleur van een niet gebruikelijke waaier. Had de verf snel in huis!
Ik heb verf besteld maar helaas beschadigd aangekomen. Is ook lastig om verf op te sturen. Het deksel kan zo loslaten en bezorgers gooien met dozen. Wellicht zou verf 4All een oplossing moeten vinden voor het opsturen van verf. Bijv niet in blikken en iets flexibeler verfpot waardoor de zending niet beschadigd. De service is goed ik kon het retour sturen of een nieuw leeg blik met extra verf krijgen of 50% refund.
Van duidelijk en goed advies voorzien
Beste klant, Wat vervelend dat u teleurgesteld bent in dit product, het is zeker zonde van uw tijd en geld! In de product informatie kunt u lezen dat dit product bedoelt is voor voor het gronderen van naaldhout en loofhout wat in een lichte kleur geschilderd/gebeitst moet worden. We zijn erg benieuwd of uw trap van een betreffend houtsoort is of dat het een hardhouten trap betreft, in dat geval adviseren we u zeker een andere verf/primer. Neem gerust contact met ons op als u advies wil, we helpen u graag Hopelijk bent u wel tevreden in het algemeen over het shoppen bij Verf4all.nl
Originele beoordeling
Omdat het hout door de trappenlak heen ging bloeden, kocht ik Remmers isolerende primer, om de trap hiermee te grondverven. Helaas doet deze niets anders dan de trappenlak en bloedt het hout hier ook gewoon doorheen. Zonde van mijn 50 euro en mijn werk.
lekker snelle levering
goed adres voor goede verf voor een nette prijs
Zeer snelle levering voor 11.00 am bestellen volgende ochtend in huis
Super! Snel geleverd en mooie verf!
Geweldig in een woord!
Snelle en keurig nette levering
Duidelijke website, prima prijzen en snelle levering en goed verpakt.
Heel klant vriendelijk. Dan bedoel ik. Heel klant vriendelijk
Dank voor de mooie review :)
Zeer goed en juist verpakt .
Vlotte levering, prima materiaal, uitstekende website.
Prijs kwaliteit WAS onderscheidend met de rest. Jammer vd prijs stijging
snelle levering en goed verpakt
N.v.t.