Goede en goedkope verf. Snelle levering
Snelle levering Goed verpakt
Goede site, goed geregeld en snel geleverd.
Mijn bestelling werd snel geleverd en de Lazuur was gemakkelijk te verwerken. Het hout heeft na 2 lagen een mooie natuurlijke uitstraling gekregen.
overzichtelijke website, vlotte service en goed de procucten wijngoed ingepakt om schade tijdens transport te vermijden.
Prima service goede levering
Goed product prima after sales nav lastige bestelling
Originele beoordeling
Ik heb nog niets ontvangen
Duidelijk verhaal en snelle reacties
Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede communicatie.
10 liter sikkens alphacryl besteld. Zit je half in een klus, trek je de emmer open en is het onbruikbare verf
Goedendag Oke dat is inderdaad vervelend! Zou u contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we kijken wat er mis is met de verf. De Sikkens Alphacryl is een product wat we vers laten mengen bij Sikkens Service Center in Ede en dat zou toch niet mogen gebeuren. Het is zoiezo geen oud materiaal, omdat dit de best verkopende muurverf van sikkens is en nooit oud wordt
100% tevreden
Blik kwam beschadigd aan
Negatief aangezien ik de bestelde artikelen pas 1 dag van tevoren binnen kreeg.
Goedendag, Wat jammer dat uw bestelling vertraging heeft heeft op opgelopen, ik zie dat er bij ons 1 dag vertraging is geweest met het verzenden van uw bestelling en ook bij Postnl nog een dag vertraging is geweest. Excuses daarvoor, we doen ons best maar soms is er vertraging helaas
Alles netjes en veilig ingepakt.
Snel geleverd...Alles..
Resultaat wat ik hoopte Dikke duim
De verf nog niet gebtuikt
Prijs goed levering snel!
Het verwekt makkelijk.
Klantvriendelijk, denken mee. Vandaag besteld morgen in huis Aanrader!
Product is als omschreven Goed verpakt Snel ontvangen.
Fijn bedrijf, voordelig en betrouwbaar