Goed is goed als goed goed is.
Positief
Snelle levering goede prijs.
Snelle levering goed verpakt alleen geen roerhoutjes ontvangen Maar zal zeer zeker weer bestellen!!!
Goede service en snelle levering
Heb Sigmapearl Clean Matt besteld voor een hele scherpe prijs. Nergens op internet heb ik een lagere prijs gezien. Levering binnen 1 dag en achteraf pas betalen. Enig minpuntje was het ontbreken van een gratis roerhoutje. Die kosten bijna niets, maar zijn voor de klant onmisbaar. Gelukkig had ik er nog 1 liggen.
Reeds eerder besteld en altijd vlot geleverd tegen scherpe prijs
Snelle levering, super
Verg was prima maar voor 11 uur besteld volgende dag binnen klopt niet. Heeft 5 dagen geduurt voordat ik het had. Ook jammer had tel. Num gebeld en bericht achter gelaten maar word niet terug gebeld. Jammer slechte serves
Fijn dat de verf goed was; Bij ons op de site staat dat als de verf voor 11 uur besteld wordt dat het dan dezelfde dag verzonden wordt, maar het heeft inderdaad wat langer kunnen duren door vertraging bij PostNL alleen daar hebben wij helaas geen invloed op. Ons excuses daarvoor.
Goede website, wat gevraagd wordt, wordt meteen geleverd. Als iets er niet voorradig is wordt er contact opgenomen om een alternatief te ontwikkelen. Klant staat duidelijk op nummer een.
Vlotte levering en keurig verpakt.
Het duurt wel enkele dagen voor de verf geleverd wordt. Wel een heel goede service en uitstekende verf tegen een meer dan aanvaardbare prijs.
Wanneer je aangeeft dat je iets stuurt, doe dit dan ook. Jullie kunnen niet beoordelen of het voor de klant zinnig is of niet.
Originele beoordeling
Had de verf iedere keer tegen en zelfs nog na 11 uur besteld, maar gewoon de daarop volgende dag in huis. Goede kwaliteit en goed verpakt.
Goede service en in de buurt
duidelijk en makkelijk online winkelen, veel in voorraad, scherpe prijzen en super snelle levering, helemaal top
Prima service! Snelle levering!
producten niet lang houdbaar, maar na goed overleg is dit wel heel netjes opgelost door de eigenaar. Wanneer je met regelmaat deze producten gebruikt zijn ze ook perfect bruikbaar. Maar als particulier die af en toe iets gebruikt wil je graag dat houdbaarheid langer is. Nogmaals het is een prima zaak die ook zaken keurig oplost!
Telefonisch contact na levering,op verzoek op mijn vraag een Whatsappje met foto gestuurd waar nog niet op gereageerd is. Geleverd product lijkt mij prima maar nog niet gebruikt. Fijn dat er zo snel op mijn reactie gereageerd is en duidelijke telefonisch toelichting gekregen heb.
Originele beoordeling
Vond de tijd tussen de bestelling en levering te lang.
Wat vervelend dat het zo lang duurde, ons excuus hiervoor. Momenteel is er een vertraging bij PostNL waardoor de pakketen later bezorgd worden , helaas hebben wij hier geen invloed op. Nogmaals ons excuus hiervoor.
Eenvoud van bestelling, laagste prijs, snelste levering en super veilige verpakking zijn de sterkte van deze site
Goed en betrouwbaar
Met deze vernis doe ik iedere 6 jaar mijn huis.Een prachtige hoogglans vernis. Ik ben er erg blij mee