Goeie service
Keurig verpakt en snelle levering( 1 dag) De muurverf van sikkens zit er strak op.( geen vlekken)
Product was eerst niet op voorraad. Dat werd ook eerlijk verteld. De volgende dag was het op voorraad en kon het opgehaald worden.
Goede, zoniet de beste verf aan een correcte prijs en levering zoals beloofd. Zelfs in onzalige coronatijd. Knap wij hebben nog verf nodig en weten waar te bestellen
Bestelling is correct en op tijd geleverd
Goed product en correcte afhandeling.
Heb via deze firma de Sikkens Gloss van 1 liter kunnen aankopen na mijn telefoontje met een vriendelijke onthaalbediende die mij direct wist te melden dat deze verf beschikbaar was en meteen kon geleverd worden. Dertig minuten later heb ik de bestelling en de betaling uitgevoerd en de verf werd via Post NL zeer snel geleverd. Mede daardoor en het zonnige weer heb ik mijn luiken kunnen afwerken. Samengevat, prima service!
Super snelle levering
Snelle verzending en goed ingepakt
Goed en snel
Goed verpakt.
Vorige bestelling was er een klein probleempje, 100% goed opgelost!
had probleem met lelijk plafond, deels afgebladderd, deels nog vast. Met zoeken op internet kwam ik afbijtmiddel tegen van verf4all. Bleek goed te werken. Wel alles goed afdekken, maar dat is logisch. ziet er al beter uit. Nu nog opnieuw hechtmiddel en verven.
De bestelling op de afgesproken tijd en plaats bezorgd. De bestelling werd op een zeer zorgvuldige manier verpakt.
Erg vervelend als je als gast wilt afrekenen zonder een account aan te willen maken dat je gegevens als nog worden opgeslagen. Vervolgens kunnen je met dit emailadres niet nog een keer iets kopen.
Hallo Jan willem, We begrijpen niet wat u bedoelt, als u als gast besteld worden uw gegevens gevraagd en gebruikt om de bestelling te versturen naar het juiste adres en u te informeren over de status van uw bestelling, daarna is het altijd mogelijk om een nieuw account aan te maken met het zelfde mailadres en gegevens als u dat wil.. Graag horen wat u bedoelt en mocht u vragen hebben mag u altijd bellen of mailen, we helpen u graag :)
Vandaag besteld en de andere dag in huis.
Fijne overzichtelijke site Snel besteld en geleverd.
Zelfs in de drukke corona-tijd was de bestelling binnen een dag al bezorgd. Goede prijs, kwam als goedkoopste uit de bus bij de door ons gekozen plafond- en muurverf van Sikkens.
Product snel en vakkundig ingepakt gekregen
Alles zoals het hoort. Snel en eenvoudig te bestellen. Wij hadden een lichte kleur besteld, die blijkbaar beschouwd werd als een donkere kleur. Werden hierover gecontacteerd en alles werd keurig afgehandeld 1 tip : wellicht is het mogelijk om donkere kleuren niet als lichte kleur te bestellen?
Verrassend snel, helaas geen bericht wanneer de levering komt.
Uitlevering 100%
Snelle levering, goed verpakt.
Prima advisering
Zie bovenstaande