Wij hadden een vochtprobleem bij de schoorsteen. Na enig zoekwerk en professionals te hebben geraadpleegd, kwamen wij op Sikkens uit. Met dit als basis zijn we naar de prijsgunstigste aanbieding. Dit is verf4all.
Echt bedankt voor organisatie, kwaliteit, en snel bezorg..
Goed gezocht en kon de verf nergens goedkoper vinden
Ondanks de weersomstandigheden toch nog optjd geleverd
Duidelijke website, na bestelling snel geleverd. Goed verpakt, top
snelle levering , betrouwbaar bedrijf.
Perfect,oplossingsgericht en snel
De bestelling verliep zeer vlot en makkelijk. De levering gebeurde binnen de kortst mogelijke periode ondanks de problemen met corona. Het product zelf heb ik nog niet kunnen testen. TOP!!
Prima prijs en kwaliteit. Goed verpakte verfblik waarbij deksel met extra tape is vastgezet voor transport met PostNL.
Snel antwoord op mijn vraag en goed advies. Relius 5 muurverf is super product om mee te werken!
Eenvoudig te bestellen.
Prima service verlening. Wanneer snel nodig kun je het ook afhalen
Ik werd zelfs 's avonds geholpen met een vraag die ik had; wat een super service! Had een verfwaaier geleend, was heel snel geleverd en bij retour ook super snel geld weer retour. Zeer goede ervaring en zeer klantvriendelijk bedrijf. De website is nog niet ideaal, maar daar wordt aan gewerkt. Zou hier zeker nog een keer bestellen!
Er werd met mij meegedacht om de verf te kiezen die op mijn gewenste kleur kon worden gebracht.
Snelle levering...niet duur! Perfecte kwaliteit!
Gewoon hartstikke goed!
Ik had nog een vraag over een product en werd direct teruggebeld, erg netjes. Groetjes Ellen Kampen
Bestelling en kleur klopten dus wat wil je nog meer?
Goed product, goede prijs en zeer snelle levering!
Netjes geleverd
1 blik te weinig geleverd. Na mailcontact goed opgelost.
Spullen werden op tijd en corect geleverd zoals vooraf gemeld
Eerst hebben we 3 blikken van 2,5 liter Sikkens lakverf gekocht en kregen daar maar liefst één roerhoutje bij. Nu hebben we wee drie blikken grondverf van Sikkens van 2,5 liter gekocht en daar kregen we zelfs géén roerhoutje bij. Wel heel armzalig vinden we. En zeker nu je ze ook nergens kunt kopen, kan dit ook niet
Hallo Balt, Vervelend dat er laatste keer geen roerhout bij zat, dat is helaas vergeten, excuses daarvoor. We leveren normaal gesproken altijd gratis roerhouten bij elke verf bestelling, de hoeveelheid van de roerhouten hangt af van het aantal kleuren en verschillende soorten verf, dus als u 3 blikken verf van 1 soort en kleur verf besteld dan krijgt u er 1 roerhout bij, meer is in principe niet nodig. Als u er meer bij wil is dit vast te overleggen als u even contact opneemt.