Perfecte service, zeer klantvriendelijk. Levering op geplande tijd.
Ffff
A-kwaliteit voor een uiterst scherpe prijs! Snel besteld en snel geleverd!
Snelle levering. Goed verpakt. Niet duur.
Desgewenst telefonisch overleg en advies mogelijk.
Goed contact en nette snelle levering
Zie hier boven.
Levering was snel (volgende dag) Bij een vraag was men goed bereikbaar. Duidelijke website met alle info en zoekfunctie Herhaalbestelling was ook weer prima!
Wij hebben onze buiten beits bij verf 4 all gekocht voor onze overkapping en schuur/schutting en zijn erg goed geholpen met kleur advies (Douglas) en zwart rabat douglas. De beits is erg fijn in gebruik en fantastisch resultaat!
Het was me niet duidelijk dat ik geen kant en klaar product kocht. De emmer waar het vulsel (toupret) in zat, was dichtgeplakt met ductape waardoor het niet helemaal duidelijk is of de inhoud van de losse zakken ook daadwerkelijk het product is wat op de emmer staat. Desniettemin: snelle levering en product doet wat het moet doen (gaatjes vullen)
Prima resultaat en zoals gezegd snel geleverd
Snelle levering en met zeer veel aandacht verpakt. Prima!
Netjes en snel geleverd
dag ervoor besteld volgende dag in huis, goed verpakt niks op aan te merken.
Mijn vriendin en ik bouwen een schuur in onze achtertuin met geïmpregneerde en 2x gespoten rabatdelen. Door beschadigingen en zaagsnedes moeten we die hier en daar wat bijwerken, maar voor de toekomst willen we ook een nieuwe laag coating kunnen aanbrengen. Ik stond op het punt om de verf bij te bestellen bij de leverancier van ons hout, maar de afleverkosten waren 50 euro en zo kwam ik aan het zoeken en zag ik dat ik bij Verf4all 2,5 liter verf kon kopen voor de prijs van 1L bij onze houtleverancier. Het was ook nog eens snel in huis, dus mooi op tijd voor onze klus. De bus verf was degelijk verpakt in een doos met beschermmateriaal en extra tape over het deksel om ervoor te zorgen dat hij niet tijdens transport los zou laten.
Dank voor de mooie review :)
Je kan altijd bellen en krijg keurig contact! Onze retour zending en betaling zijn nu prima geregeld!
Originele beoordeling
Je kan altijd bellen en krijg keurig contact! Alleen hebben wij nog iets retour gezonden en zien daar niets van terug! Moesten wel verzendkosten betalen.
Netjes verpakt
Maar we hebben petroleum besteld.
De verf werd snel geleverd. Goede service
Heb al 3 keer producten besteld en altijd aangekomen. Goede kwaliteit met een prima prijs De producten zijn goedkoper dan de andere webwinkels en altijd een snelle levering.
Meedenken over het vinden van de juiste kleur zie ik als een prima dienstverlening
snelle levering en goedkoop
vlot en snel
Lazuur heel goed verpakt, heel goede kwaliteit. Behandel er mijn tuinhuis al bijna twintig jaar mee en is in heel goede staat. Remmers HK Lazuur