Geen minpunten
Ik had bij deze website nog nooit iets gekocht. Altijd een beetje huiverig om bij mij onbekende sites te bestellen. Het prijsverschil was echter zo groot dat de keuze snel gemaakt was. Geen spijt van gehad. Er werd heel snel geleverd.
Netjes en snel bezorgd
Betrouwbaar snel en eerlijke prijzen.
Er wordt gesuggereerd dat het bestelde de volgende dag geleverd wordt. Helaas duurde dit 6 dagen. Lekker voor de planning... Als de vertraging een reden heeft geef dit dan in ieder geval door. Dan kun je hier op anticiperen! De volgende keer maar een andere leverancier...
Snel geleverd Voordelig Accuraat
Product was snel geleverd en keurig verpakt. Daarna nog een zending besteld.
Ik wilde een vervolg bestelling doen op zondag kon niet ivm geloofsovertuiging prima mab Vermeld dat direct op de website en voordat je gaat bestellen
goede verf voor goed prijs, levering duurt wel een paar dagen, je moet geen haast hebben
prima, kort duidelijk en snelle levering. Vooral ten opzichte van andere online verfaanbieders
Telefonisch moeilijk bereikbaar!
Veelsoortig assortiment. Wel even zoeken op website naar omschrijving van kleur.
De verfpot 1 liter voelt aan alsof deze niet geheel vol is. Eerder bestelde verfblikken zijn veel zwaarder. We gaan het zien zodra ik er aan begin.
Voor een goede prijs en altijd op tijd
Top snel ontvangen.
Het bestelde product is op de afgesproken dag geleverd.
10 dagen moeten wachten op een levering is wel erg lang.
Ik heb Sigma Fungi gekocht voor de badkamer het dekt perfect in 1x voor de zekerheid heb ik het nog 1x gedaan en het ziet er prachtig uit! De service en hulp van verf4all is ook super goed ik heb daarom meerdere spullen gekocht! Bedankt verf4all!
Snelle en goede service
De verf die ik nodig had was hier net goedkoper. 2 keer besteld. De 2e keer had postnl de bestelling kwijt gemaakt en dit werd heel netjes opgelost door meteen nieuwe verf te sturen. Konden wij snel door met onze klus.
Alles geleverd zoals verwacht. Was in orde.
Vlot besteld en vlot bezorgd.